Hyundai i20 alacaklara Halkbank desteği! Peşinat ve taksit hesaplamaları yapıldı!

Hyundai i20 satın almak isteyenler kendilerine sunulan imkanları merak ediyorlar. Taşıt kredisi ile Hyundai i20 satın almak istenirse aylık kaç TL’lik taksit ödenmesi gerekiyor?
Hyundai i20 alacaklara Halkbank desteği! Peşinat ve taksit hesaplamaları yapıldı!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler yıl sonu fırsatlarını değerlendirmeye almak istiyorlar. Bunun için de tüm imkanlar araştırılıyor. Otomobil firmaları kampanyalar düzenlerken bu kampanyalar bir araç satın almak için finansman sorununu çözemeyebiliyor. Bundan dolayı da taşıt kredisi maliyetleri ile hesaplamalar yapılıyor.

2022 MODEL HYUNDAİ i20 MALİYET HESAPLAMASI!

2022 model Hyundai i20 satın almak isteyenler maliyet hesaplamalarını merak ediyorlar. Firma tarafından Hyundai i20 fiyat listesi güncellendi. Bir süre önce yapılan bu güncelleme ile en ucuz Hyundai i20 364 Bin TL’ye satılmaya başlandı. Bu otomobili satın almak isteyenler bazı maliyetleri karşılamak durumundalar.

364 Bin TL’ye satılan 2022 model Hyundai i20’Yi satın almak isteyenler taşıt kredisi kullansalar dahi otomobilin fiyatının yüzde 30’unu peşin ödemek zorundalar. Bu kapsamda müşterilerin ilk etapta 109.200 TL’lik bir peşinat ödemesinin yapılması gerekiyor. Kalan tutar için ise taşıt kredisi çekilerek ödeme gerçekleştirilebiliyor. Kullanılan taşıt kredisi ise 48 aylık vadeye yayılarak aydan aya taksit ödemesi yapılıyor.

Hyundai i20 satın almak için 109.200 TL peşin ödeme yapan müşterilerin 254.800 TL de taşıt kredisi kullanmaları gerekiyor. En uygun faizli taşıt kredisini veren banka olan Halkbank’tan finansman desteği alınması durumunda bir maliyet ortaya çıkıyor.

48 ay vadeli 254.800 TL’lik taşıt kredisi çekmek isteyenler Halkbank’a başvuru yaptıklarında güncel faiz oranına göre aylık yüzde 1,59’luk faizle karşılaşıyorlar. Bu krediyi çeken müşteriler yapılan maliyet hesaplamasına göre aylık 8.285 TL kredi taksiti ödüyorlar. Toplam kredi maliyeti ise 397.197 TL oluyor. Bu imkanı kullananlar sıfır kilometre Hyundai i20 satın alma imkanı elde edebiliyorlar.

Hyundai i20 alacaklara Halkbank desteği! Peşinat ve taksit hesaplamaları yapıldı!

Öte yandan Hyundai i20’nin yüksek donanımlı modellerinde maliyet daha yüksek oluyor. Hem peşinat ödemesi hem de kredi taksitleri o araçlar için daha fazla olabiliyor.