İhtiyaç kredisi faizinde indirim! Halkbank'tan emeklilere özel 20 Bin TL kredi!

Emeklilerin nakit sıkıntılarına Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası ile son veriliyor. Halkbank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası ile emekliler aylık yüzde 1,55 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.
İhtiyaç kredisi faizinde indirim! Halkbank'tan emeklilere özel 20 Bin TL kredi!

Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle emeklilerin çok büyük bir kısmı geçim sıkıntısı içerisinde bulunuyorlar. Yapılan maaş zamları bile emeklilerin cüzdanlarındaki ateşi söndüremedi. Yüksek enflasyon ile örtüşmeyen maaşlarıyla hayat mücadelesi veren emekliler sadece asgari ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bile borçlanmak durumunda kalıyorlar. Bu da bütçelerde ekstra bir açığa neden oluyor. Yaşanan tüm bu sorunlara Halkbank'ın faiz indirimli ihtiyaç kredisi kampanyası ile son verilebiliyor. 

HALKBANK FAİZ İNDİRİMLİ EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ!

Halkbank tarafından emekli müşteriler çok özel bir kategoride değerlendiriliyorlar. Uzun yıllardır en çok emekli müşteriye sahip banka olan Halkbank bu nedenle de emeklilere özel bankacılık ürünlerini müşterilerin hizmetine sunabiliyor. Bunlardan birisi de ihtiyaç kredisi oluyor. Bu ihtiyaç kredisinden yararlanabilmek için ise emekli olma ve emekli maaşını Halkbank'tan alma şartı bulunuyor. 

Halkbank tarafından uygulanan emekli ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşteriler faiz indirimi ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Normal müşterilerden çok daha düşük faizle ihtiyaç kredisi çekebilen emekli müşteriler için Halkbank'ın yeri de ayrı oluyor. Halkbank tarafından normal ihtiyaç kredisi kampanyasında müşterilere aylık yüzde 1,89 oranında faiz uygulanıyor. Ancak emekli müşteriler ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde bu krediyi aylık yüzde 1,55 faizle alabiliyorlar. Bu da çok önemli bir faiz maliyeti avantajı sağlıyor. 

Halkbank'ın emeklilere sunduğu tek imkan düşük faiz olmuyor. Esnek ödeme imkanları da verilerek emeklilere kendi keselerine göre kredi taksiti ödeme fırsatı da sağlanıyor. Bütçelerini, gelir akışlarını değerlendiren emekli müşteriler en uygun gelecek şekilde kredi geri ödemelerini yapıyorlar. İsteyen aylık eşit taksitli olarak geri ödüyor isteyen de farklı bir ödeme planı tercih ediyor. 

Ayrıca emeklilere Halkbank emekli maaş promosyonu imkanı da sağlıyor. İhtiyaç kredisi çekebilmek için bankanın maaş müşterisi olmak gerekiyor. Bu durumda da emekli maaş promosyonu ödemesi almaya hak kazanılıyor. İhtiyaç kredisi haricinde emekliler böylece 5.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi alabiliyorlar. 

20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

İhtiyaç kredisi faizinde indirim! Halkbank'tan emeklilere özel 20 Bin TL kredi!

Halkbank'tan 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken emekliler bankaya her ay kredi taksiti olarak 776 TL ödüyorlar. Bu kredinin toplam 3 yıllık maliyeti de 27.964 TL olarak hesaplanıyor.