İhtiyaçlarını şimdi karşıla borcunu tam 3 ay sonra ödemeye başla! TEB 50 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu!

TEB tarafından yapılan son kampanya ile birlikte 50 bin TL tutarındaki ihtiyaç kredisi alacak olan kişilerin ödemelerini 3 ay sonra yapacakları öğrenildi.
İhtiyaçlarını şimdi karşıla borcunu tam 3 ay sonra ödemeye başla! TEB 50 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu!

Vatandaşların ihtiyaçlarına ilaç gibi gelecek kampanya duyuruldu! TEB tarafından yapılan son kampanya ile birlikte toplamda 50 bin TL ihtiyaç kredisinin verileceği ifade edildi. Bu kampanya kapsamında başvuru yapacak olan vatandaşlar için ödemelerin ise tam 3 ay sonra başlayacağı ifade edildi. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişilerin başvuru süreci hakkında detaylar merak konusu iken, örnek ödeme planı da yayımlandı.

3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ DUYURULDU!!

Banka tarafından duyurulan son kampanya ile birlikte toplamda 50 bin TL tutarında verilecek olan ihtiyaç kredisinde vatandaşlara uygun ödeme imkanının sunulacağı öğrenildi. Bu süreç içerisinde başvuru yapacak olan kişilerin ise ödeme planında yer alan detaylar merak konusu oldu. Kampanya kapsamında verilen örnek ödeme planı şu şekildeydi;

screenshot-28-003.png

Anapara = 50.000 TL

Toplam Faiz = 43.712 TL

Tahsis Ücreti = 287 TL

screenshot-29-005.png

Faiz Oranı = %2,99

Toplam Faiz = 43.712,22 TL

Aylık Taksit = 2.603,11 TL

Toplam Ödeme = 93.999,46 TL

Yıllık Maliyet Oranı = %58,78

Tahsis Ücreti = 287,50 TL

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ OLAN ŞARTLAR NEDİR?

Örnek ödeme planı verilen bu kredi hakkında gelen ilk açıklamalara göre kişilerin krediyi aldıktan sonra tam 3 ay içerisinde ödeme yapmaya başlayacağı öğrenildi. Bu sürecin kişilerin yapacakları ödemede işlerini oldukça kolaylaştıracağı yönünde bilgilendirme yapılmasının ardından banka tarafından gerekli olan bazı şartların sağlanması gerektiği de ifade edildi.

Başvuru için gerekli olan şartlar şu şekildeydi;

  • 18 yaşını doldurmuş olmak.
  • Nüfus cüzdanı, pasaport ve ehliyet gibi geçerli bir kimlik belgesine sahip olmak.
  • Kredi notunun 1,100 puan ve üzerinde olması
  • Kredi başvuru formu.
  • TCMB'nın kara listesinde olmamak.
  • Belgelenebilir bir gelire sahip olmak.
  • İkametgahını belgeleyebiliyor olmak gerekmektedir.

TEB tarafından verilecek olan bu krediden faydalanmak isteyen kişilerin internet, mobil bankacılık üzerinden ya da mesai saatleri içerisinde şubeye giderek başvuru işlemlerini tamamlayabilecekleri öğrenildi.