İNG Bank'tan 3 Yıl Geri Ödemeli Nakit Desteği! 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi İçin 2.009 TL Taksit İsteniyor

İhtiyaç kredisi kullanmak için tercihlerini İNG Bank'tan yana yapanlar kredi maliyetlerini sorguluyorlar. İNG Bank ihtiyaç kredilerinde müşterilerine yüzde kaç faiz uyguluyor?
İNG Bank'tan 3 Yıl Geri Ödemeli Nakit Desteği! 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi İçin 2.009 TL Taksit İsteniyor

Yaşanan nakit problemlerinin zirveye çıkması vatandaşların ek kaynak arayışlarını hızlandırmalarına neden oluyor. Ekonomik olarak biraz olsun nefes almak isteyen vatandaşlar kendilerine bu imkanı sağlayabilecek yolları araştırıyorlar. Bu şekilde arayış içerisinde olan vatandaşların tüm yolları ise bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına çıkıyor. İhtiyaç kredisi çekerek bütçelerinde bir düzeltme yapmak isteyen vatandaşlar gelir ve gider dengesini kurmayı amaçlıyorlar.

İHTİYAÇ KREDİLERİNDE MALİYET FAKTÖRÜ

İhtiyaç kredisi kullanmaya karar vermeden önce bankaların kredi maliyetleri vatandaşlarca sıkı sıkıya araştırılıyor. Bu maliyet hesaplamalarını bankadan bankaya yapan vatandaşlar kendilerine makul bir maliyeti sunan banka ile çalışmaya karar veriyorlar. İhtiyaç kredisi faizi ile son günlerde dikkat çeken bankalardan birisi olan İNG Bank da tercih edilen finans kuruluşlarından birisi oldu. İNG Bank ihtiyaç kredisi kampanyasının şartları nelerdir? İNG Bank hangi maliyetlerle müşterilerine ihtiyaç kredisi veriyor?

İNG BANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

İNG Bank'tan ihtiyaç kredisi kullanmak son günlerde avantajlı bir şekilde alınabilecek nakit desteklerinden birisi haline geldi. Müşteriler İNG Bank'ı tercih ederek temin ettikleri nakit destek ile sarsılan bütçelerine pozitif bir müdahalede bulunabiliyorlar. Ancak İNG Bank'tan ihtiyaç kredisi çekmenin de belirli koşulları bulunuyor. Bu koşullar çerçevesinde müşterilere İNG Bank'tan ihtiyaç kredisi veriliyor.

İNG Bank'Tan ihtiyaç kredisi çeken müşteriler belirli azami vade sınırlamalarına uymak zorundalar. Buna göre 50.000 TL sınırına kadar olan ihtiyaç kredisileri için en fazla 36 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Ancak talep edilen ihtiyaç kredisi miktarı 50.001 TL ve yukarısında olursa o zaman da müşterilere en fazla 24 ay vade yapılabiliyor. Bu vadelendirme sınırlamalarında müşteriye, kredi puanına veya herhangi bir değişkene göre esnetme uygulanamıyor. Tüm müşteriler azami vade sınırlamasına uymak durumundalar.

50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT MALİYET HESAPLAMA TABLOSU!

İNG Bank'tan 3 Yıl Geri Ödemeli Nakit Desteği! 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi İçin 2.009 TL Taksit İsteniyor

İNG Bank'tan ihtiyaç kredisi kullanan müşterilere aylık yüzde 1,79 oranında kredi faizi uygulandığı bildirildi. Bu faiz oranı şu anda bankacılık piyasasında en düşük ihtiyaç kredisi faizlerinden birisi oluyor. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken müşterilerin aylık taksitleri ise 2.009 TL olarak hesaplanıyor.