ING Bank'tan emeklilere müjde! 3 fatura talimatı verene 1.500 TL nakit para

Emeklilere promosyon kampanyaları tüm hızı ile devam ederken konu hakkında bir açıklamada ING Bank'tan geldi. Otomatik ödeme fatura talimatı kampanyası 2023 başladı.
ING Bank'tan emeklilere müjde! 3 fatura talimatı verene 1.500 TL nakit para

ING Bank'tan emeklilere müjde! 3 fatura talimatı verene 1.500 TL nakit para - Emeklilerin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya müjdesi de ING Bank tarafından verildi. Türkiye'nin en büyük ve en güçlü özel bankaları arasında yer alan ING Bank emeklilere özel yeni fırsatını sundu. 

Başlatılan kampanya kapsamında emekli maaşını 3 sene boyunca ING Bank şubelerinden almak isteyen emeklilere 8 bin 500 TL emekli promosyonu sözü yanı sıra 3 otomatik ödeme talimatı vermeleri durumunda ise 1.500 TL ek promosyon ödemesi yapılması sözü verildi. 

ING BANK'TAN EMEKLİLERE ÖZEL OTOMATİK ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI 2023 MÜJDESİ! 

ING Bank tarafından yapılan açıklamada "Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 1.500 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 10.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler" ifadelerine yer verildi. 

ING Bank'tan emeklilere müjde! 3 fatura talimatı verene 1.500 TL nakit para

ING BANK EMEKLİLERE ÖZEL OTOMATİK ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

15 Mart 2023 –15 Mayıs 2023 tarihleri arasında bankamızdan ilk kez emekli maaşını alacak olan ve bu tarihler arasında ilk kez nakit promosyonu vadesiz hesabına yatan emekli maaş müşterileri, 1.500 TL'ye varan Otomatik Fatura Talimatı ek nakit promosyon fırsatından yararlanabilirler.

Kampanyaya katılımak için, 15 Mart 2023 –15 Mayıs 2023 tarihleri arasında SGK Kapsamında Gelir/Aylık Alanlara Ek Promosyon Ödenmesine İlişkin Bilgi ve Katılım Formu’nun alınmış olması gerekir.

Kampanyaya katılmak için, 15 Mayıs 2023 tarihine kadar vadesiz hesaptan tanımlı, Otomatik Fatura Talimatlarının verilmiş olması gerekir.

Bu tarihten sonra verilen ve iptal edilip yeniden verilen Otomatik Fatura Talimatları kampanya kapsamında sayılmaz. Kampanya kapsamında ilk Otomatik Fatura Talimatı’na 500 TL, ikinci Otomatik Fatura Talimatı’na 500 TL, üçüncü Otomatik Fatura Talimatı’na 500 TL olmak üzere, toplamda en fazla 1.500 TL ek nakit promosyon ödenir.

3 adetten fazla Otomatik Fatura Talimatı verilmesi durumunda ek bir tutar ödenmez. Kredi kartından verilen talimatlar kampanya kapsamında yer almaz.

Bu şartları yerine getiren kişilere yönelik olarak ING Bank 8 bin 500 liraya varan emekli promosyonuna ek olarak bin 500 liralık fatura talimatı ödülü verilecek. Böylelikle emekli maaşı promosyonu 10 bin TL olarak ödenecek.