ING, Garanti, TEB, Ziraat Bankası sıraya girdi! Ayda 3000 TL taksitle 50 bin TL kredi verilecek

Bankalar 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisi dağıtıyor! İşte ayrıntılar...
ING, Garanti, TEB, Ziraat Bankası sıraya girdi! Ayda 3000 TL taksitle 50 bin TL kredi verilecek

Son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebiyle nakit ihtiyacı çeken vatandaşları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Özel bankalar, acil nakit ihtiyacı olan bireylere destek olmak amacıyla kolay erişilebilir 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisi sunmaya başladı.

Bankaların yaptığı açıklamaya göre, 50 bin TL ve altındaki ihtiyaç kredileri için basit bir başvuru süreci uygulanacak. Müşterilerin sadece internet bankacılığı üzerinden başvuru formunu doldurmaları yeterli olacak. Kredi başvurusunun onaylanmasının ardından paranın hesaba yatırılması ise sadece 1 iş günü sürecek.

Bankalardan Kolay 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Kredi koşullarına göre, 50 bin TL'lik kredi en fazla 36 ay vadeyle ve aylık yaklaşık 3 bin TL taksit ödemesiyle kullandırılacak. Bankaların sunduğu farklı kredi paketlerine göre faiz oranları da değişmekle birlikte ortalama yüzde 4 civarında olacağı belirtildi.

Başvuru için kredi puanının olumsuz olmaması, düzenli bir gelire sahip olunması gibi standart koşulların yanı sıra, kolay erişilebilir bu imkan sayesinde binlerce vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayacağı tahmin ediliyor.