ING'den emeklilere yıl sonu kampanyası! 12 bin 500 TL promosyon verilecek

Emekliler için bankalar tarafından verilen kampanyalar devam ediyor! ING tarafından yapılan son açıklama ile birlikte toplamda 12.500 TL promosyon verileceği öğrenildi.
ING'den emeklilere yıl sonu kampanyası! 12 bin 500 TL promosyon verilecek

Yıl sonu gelmeden bankadan emekli vatandaşlar için büyük promosyon kampanyası duyuruldu. Bu sene özellikle özel bankalar tarafından adeta bir yarış haline getirilen promosyon kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. ING tarafından yapılan açıklamalara göre emekli maaşını ING'ye taşıyanlara 8 bin 500 TL, bununla birlikte otomatik fatura ödeme talimatı verenlere de 4 bin TL promosyon verileceği öğrenildi.

Kampanyanın kapsamları ve detaylarına ise ING tarafından ulaşıldı.

ING'DEN EMEKLİLERE 12.500 TL PROMOSYON KAMPANYASI!

Emekli vatandaşlar için verilecek olan promosyonun detayları merak konusu olmuştu. Bu kapsamda verilecek olan 12 bin 500 TL'lik promosyona nasıl sahip olunabileceği resmi kampanyalar hesabında yer alan "SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 4.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 12.500 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler." duyuru ile aktarıldı.

Son derece uygun imkanlar ile vatandaşlara verilecek olan promosyon kampanyasına başvuru yapmak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar ve detaylar da belli oldu.

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

ING tarafından emekli vatandaşlar için verilecek olan promosyonun detayları şu şekilde verildi;

  • Dijitalden gerçekleştireceğiniz para transferi işlemlerine masraf ödemezsiniz.
  • %3,39'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabilir,
  • 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabilir,
  • İlk defa ING Kredi Kartı başvurusu yaptığınızda, ilk 1 yıl kart ücret ödemez, 10.000 TL faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilir veya 500 TL Bonus fırsatından yararlanabilirsiniz.

Emekli vatandaşlar için son derece uygun olan promosyon kampanyasından faydalanmak isteyen kişiler için nasıl emekli maaşların ING'ye taşınabileceği de açıklandı. Konuya ilişkin banka tarafından yapılan açıklama şu şekildeydi;

Yeni emekliyseniz emekli maaşınızı ING’den almak için,

  • SSK ve Bağkur’dan yeni emekli oluyorsanız, e-Devlet'ten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla doldurulan Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde banka tercihini ING olarak belirtmeniz yeterlidir.
  • Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde “ING”yi tercih etmelidir.

Haber Editörü