İş Bankası 2.000 TL taksitle kullanılabilecek ihtiyaç kredisi tutarını açıkladı!

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisinde çok önemli bir atak geldi. Kredi faizini düşüren İş Bankası 2.000 TL taksitle ne kadar ihtiyaç kredisi kullanılabileceğine dair maliyet tablosunu yayınladı.
İş Bankası 2.000 TL taksitle kullanılabilecek ihtiyaç kredisi tutarını açıkladı!

İhtiyaç kredisi taleplerinde son dönemlerde ciddi oranlarda artışlar meydana gelince bazı bankalar buna göre pozisyonlarını değiştirmeye başladılar. Bu bankalardan birisi de İş Bankası oldu. İş Bankası ihtiyaç kredisinde önce faiz indirimi yaptı sonrasında ise kredi kullanımını kolaylaştırdı. İş Bankası müşterileri talep etmeleri durumunda kolay bir şekilde uygun maliyetlerle ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. 

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYETİ!

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere sağlanan maliyet olanakları belli oldu. Bir süre önceye kadar İş Bankası aylık yüzde 2,05 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi kullandırıyordu. Ancak bu oran üzerinden bir indirim uygulandı. Artık İş Bankası müşterileri aylık yüzde 1,95 faizle ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Bu da maliyet avantajı anlamına geliyor. Çoğu bankanın ihtiyaç kredisi aylık faiz oranı bu rakamın çok daha üstünde yer alıyor. 

36 AY VADE YAPILABİLİR!

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında sağlanan kredi olanakları arasında vade imkanı da yer alıyor. Müşterilere 36 aya kadar vade ile 50 Bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Eğer daha yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi talep edilirse o zaman vade süresinde değişiklik yapılıyor. 50 Bin TL le 100 Bin TL arasındaki limitlerde ihtiyaç kredilerine 24 aya kadar vade yapılıyor. 100 Bin Tl üzeri için ise müşterilere 12 aya kadar vade uygulanıyor. 

2.000 TL TAKSİTLİ İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMASI!

İş Bankası 2.000 TL taksitle kullanılabilecek ihtiyaç kredisi tutarını açıkladı!

İş Bankası tarafından açıklanan maliyet hesaplamasında önemli bilgiler yer alıyor. Buna göre kredi hesaplaması 36 ay vadeli olarak yapılıyor. Her ay 2.000 TL kredi taksiti ödeyerek İş Bankası'ndan toplam 47.571 TL ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. Bu kredi için 3 yıllık vade süresinde bankaya toplamda tam 72 Bin TL ödeme yapılıyor.