İş Bankası emekli maaş promosyonu Şubat kampanyası! Emeklilere ne kadar ödeme yapılacak?

İş Bankası’nın Şubat ayında emeklilere ödeyeceği emekli maaş promosyonu tutarları belli oldu. Emekliler Şubat ayında İş Bankası’ndan ne kadar maaş promosyonu alabilecekler?
İş Bankası emekli maaş promosyonu Şubat kampanyası! Emeklilere ne kadar ödeme yapılacak?

Türkiye’de emekliler için maaş promosyonları çok önemli bir hale geldi. Geçim sıkıntısı ile mücadele etmek zorunda kalan emekliler bankalardan alacakları maaş promosyonları ile bütçelerini destekleyebiliyorlar. Bu kapsamda emekliler bankalar ile anlaşma yaparak promosyon ödemelerini alabiliyorlar. Bankalar arasında ise emekli müşterilere yönelik bir rekabet yaşanıyor. Daha çok emekli müşteriye ulaşmak isteyen bankalar emekli maaş promosyonu tutarlarını yüksek seviyelerde belirliyorlar.

İŞ BANKASI OCAK AYINDA ZİRVEDEYDİ!

İş Bankası emekli maaş promosyonu rekabetinde Ocak ayında zirvede olan bankalar arasındaydı. Banka Şubat ayında da şimdilik bu zirve yarışını devam ettirecek. Emeklilere 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapan İş Bankası Ocak ayında en yüksek ödemeyi yapan iki bankadan birisi olmuştu. Diğer bankalar ise İş Bankası’nın promosyon tutarına ek koşullarla ulaşmaya çalıştılar. Kamu bankaları ise bu yarışta hiç yer almayarak asgari tutarlar üzerinden ödeme yaptılar.

İŞ BANKASI ŞUBAT KAMPANYASI BELLİ OLDU!

İş Bankası’nın Şubat ayında emeklilere ödeyeceği maaş promosyonu ile alakalı olarak tutarlar açıklandı. Buna göre yeni ayda İş Bankası’nın emekli maaş promosyonu tarifesi şöyle olacak:

-Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL
-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.250 TL
-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 6.750 TL
-Emekli maaşları 10.000 TL ve daha fazla olanlara 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılacak.

3 YIL KALMA SÖZÜ VERİLECEK!

İş Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler öncelikle emekli maaşlarını bu bankaya taşıyacaklar. Ardından ise banka ile müşteri arasında bir sözleşme yapılacak. Bu sözleşme ile emekli müşteri bankaya 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka finans kuruluşuna taşımayacağına dair söz verecek. Bu sözün karşılığında ise İş Bankası tarafından müşteriye maaş baremine karşılık gelen emekli maaş promosyonu ödemesi yapılacak.

UYGUN FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

İş Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan emekli müşterilere banka tarafından ek imkanlar da sağlanacak. Bu imkanlardan birisi de uygun faizli ihtiyaç kredisi olacak. Tercih eden emekli müşteriler bu imkandan yararlanabilecekler.