İş Bankası Maksimum kredi kartı olanlara Starbucks kampanyası başladı 15 TL hediye para verilecek!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kahve zincirleri arasında yer alan Starbucks ile İş Bankası arasında başlatılan kampanya ile 15 TL hediye kampanyası başladı.
İş Bankası Maksimum kredi kartı olanlara Starbucks kampanyası başladı 15 TL hediye para verilecek!

İş Bankası kampanyaları ile Kasım ayına son derece hızlı bir giriş yaparken Maksimum kredi kartı olan kişilere yönelik olarak başlatılan kampanyada 15 TL geri kazanma fırsatı sunuldu. Son yıllarda Türkiye'nin en çok tercih edilen kahve zincirleri arasına katılan ve müşteri sayısını her geçen gün arttıran Starbucks ile İş Bankası arasında imzalanan anlaşma ile kahve severlere yaptıkları harcamalardan para kazanma imkanı sunuldu. 

İş Bankası tarafından 3 Kasım 2022 tarihi itibari ile başlayan kampanyada son başvuru tarihi ise 26 Kasım 2022 tarihi itibari ile dolacak. Kampanyaya katılmak isteyen kişilerin ilk harcamadan önce kampanyaya katılım başvurusu yapması yeterli olacak. Tamamen ücretsiz olarak başvuru yapan kişiler harcadıkça kazanacaklar. 

İŞ BANKASI STARBUCKS KAMPANYASI NEDİR?

Türkiye'nin ilk ve en büyük özel bankaları arasında yer alan İş Bankası ile Starbucks tarafından başlatılan kampanya kapsamında yapılan açıklama ile "İlk alışverişinizden önce Maximum Mobil veya İşCep'ten kampanyaya katılın, 3-26 Kasım 2022 tarihleri arasında kadar Maximum Kart’ınız ile Starbucks® mağazalarından yapacağınız 75 TL ve üzeri ilk ödemenizde 15 TL geri kazanın" ifadelerine yer verildi. 

İş Bankası Maksimum kredi kartı olanlara Starbucks kampanyası başladı 15 TL hediye para verilecek!

Kampanyaya katılmak isteyen kişiler Starbucks üzerinden para harcadıkça harcadıkları tutarı geri kazanacaklar. Bunun için Maximum Mobil veya İşCep'ten kampanyaya katılacak olan kişiler Maximum kredi kartı ile alışveriş yapmaları durumunda her 75 TL'lik harcamalarına 15 liralarını geri iade alacaklar. 

Starbucks ve İş Bankası tarafından düzenlenen ortak kampanyaya katılmak isteyen kişiler İşCep ve Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak tıklayarak başvurularını yapabilecekler. İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ile kampanya kapsamında 15 TL hediye para kazanılabilecek.