İş Bankası müşterisi olana müjdeledi! 1 sene boyunca ücretsiz olacak

İş Bankası tarafından 2023 yılı kart kampanyaları duyuruldu. Yapılan açıklamaların ardından bu kampanyalar kapsamında bir sene boyunca ücretsiz havale hakkının tanınacağı ifade edildi.
İş Bankası müşterisi olana müjdeledi! 1 sene boyunca ücretsiz olacak

İş Bankası tarafından 2023 yılı kart kampanyaları duyuruldu. Yapılan açıklama kapsamında kart başvurusu yapan vatandaşlar için bir sene boyunca ücretsiz transfer hakkının tanınacağı öğrenildi.

BİR SENE BOYUNCA ÜCRETSİZ OLACAK!

Banka tarafından yapılan bu açıklama ile birlikte bu kampanyadan kimlerin faydalanabileceği gibi detaylar da oldukça merak edildi. Yapılan son açıklama ile birlikte başvuru yapacak olan kişiler için kampanya detayları şu şekilde verildi;

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

İş Bankası tarafından yayımlanan kampanya detayları şu şekilde verildi;

  • Ücret istisnasından “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İşCep’ten İş Bankalı olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşteriler yararlanabilecektir.
  • İstisna, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre için tanımlanacaktır.
  • İstisna tek seferde en fazla 50.000TL işlemleri kapsayacaktır.
  • Mesai dışı FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.
  • Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.
  • Mesai dışı ve geç (İş günlerinde saat 16:00 sonrası) EFT/FAST, EFT saatleri dışında yapılan EFT, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C Şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.
  • İstisna tanımlamaları İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde yapılacaktır.

İŞ BANKASI EFT/HAVALE ÜCRETİ NE KADAR?

Banka tarafından yapılan duyuruların ardından vatandaşlar tarafından İş Bankası'nın EFT ve Havale ücretlerinin ne kadar olduğu da araştırılmaya başlandı. Yapılan araştırmalar sonucunda bu ücretler şu şekilde verildi;

"İnternet ve mobil şube üzerinden 1000 TL’ye kadar yapılan EFT işlemlerinde 1.14 TL, 50 Bin TL’ye kadar yapılan EFT işlemlerinde 2.29 TL’dir. İnternet ve mobil şube üzerinden 50 BİN TL üzerinde bir EFT işlemi yapılmak isteniyorsa bunun da ücreti 28.65 TL’dir. İş Bankası kullanılarak şube veya müşteri hizmetleri yoluyla yapılacak EFT işlemlerinde ücretler 1000 TL’ye kadar 5.73 TL, 50 Bin TL’ye kadar 11.46 TL ve 50.000 TL üzeri için 114.60 TL’dir. İş Bankası yoluyla ATM’lerden yapılacak EFT’lerde Bin TL’ye kadar ücret 2.29 TL ve 50 Bin TL’ye kadar ücret 5.73 TL’dir. İş Bankasından ATM yoluyla yapılacak EFT işlemlerinde ise EFT ücreti 57.30 TL" şeklinde olduğu açıklandı.

2023 senesinin sonuna kadar devam edecek olan bu kampanyadan faydalanmak isteyen kişilerin bir an önce başvuru işlemlerini tamamlamaları gerektiği ifade edildi.

Haber Editörü