İş Bankası'ndan özel faiz oranlarıyla 200 bin TL’ye kadar Anında Kredi! Şubeye gitmeden başvuru yapılabilecek!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından İş Bankası, acil nakit ihtiyacı olanlara 200.000 TL’ye kadar kredi kullandırılacak. 7 gün 24 saat kredi çekme imkanı ile özel faiz oranları uygulanacak!
İş Bankası'ndan özel faiz oranlarıyla 200 bin TL’ye kadar Anında Kredi! Şubeye gitmeden başvuru yapılabilecek!

Türkiye’nin köklü banklarından Türkiye İş Bankası, acil nakit ihtiyacı olanlara avantajlı kredi paketleri ile destek veriyor. Müşterilerine özel faiz oranları ile duyurduğu Anında Kredi kampanyası ile nakde sıkışanlara uygun vadeler ve ödeme koşulları ile nakit desteği verilecek.

Anında Kredi çözümleri ile vatandaşların artan hayat pahalılığı karşısında nakit ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen İş Bankası, avantajlı özel faiz oranları ve ödeme planları ile nakde ihtiyaç duyanlara nakit çözümleri sunmaya devam ediyor.

200 BİN TL’YE KADAR ANINDA KREDİ!

is-bankasi-yeni-yil-kredisi-2-1024x576.jpg

Türkiye’de artan enflasyon ve hayat pahalılığı sonrasında ihtiyaç sahiplerine bir yandan devlet destekleri devam ederken bir yandan da bankaların destekleri devam ediyor. Türkiye İş Bankası, Anında Kredi kampanyası ile 200 bin TL’ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçları için vatandaşlara uygun ödeme planları sunuyor.

7 gün 24 saat kredi çekebilme olanağı sağlayan Türkiye İş Bankası, nakde ihtiyaç duyulanlara özel faiz oranları ile avantajlı bir kredi fırsatı sunuyor. Anında Kredi, nakit ihtiyaçlarını bekletmeden kolayca karşılamak isteyenlere uygun ödeme seçenekleri sunuyor.

İŞ BANKASI ANINDA KREDİ ŞARTLARI NELER?

Anında Kredi kampanyası ile nakit ihtiyacı olanlara avantajlı çözümler sağlayan İş Bankası, 200.000 TL’ye kadar kredi kullandırmayı hedefliyor. Kredi tutarı 100.000 TL üzerinde olan krediler için vade 12 ay, 50.000 TL ve 100.000 TL’ye kadar olan kredilerde ise 24 ay olarak belirlenmiştir. 50.000 TL’nin altındaki kredilerde ise azami 36 aya kadar vade uygulanmaktadır.

Size özel faiz oranları ile yararlanabileceğiniz kredi kampanyası kapsamında 7/24 kredi çekebilme avantajları da sağlanacak. Nakde ihtiyaç duyanların güvenle yararlanabileceği kredi kampanyası kapsamında hızlı başvuru yapılabilecek.

Şubeye gitmeden kolayca İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden Anında Kredi başvurusu yapılacak. Kredi onayı sonrasında çekilen kredi tutarı İş Bankası’ndaki vadesiz hesaba anında aktarılmaktadır.