İş Bankası’nı arkadaşına tavsiye edene 300 TL ödül kampanyası başladı!

İş Bankası, “Arkadaşına Öner” kampanyasını başlattı ve kampanya dahilinde, İş Bankası’nı arkadaşına tavsiye eden müşterilere 300 TL’ye varan MaxiPuan kazanma fırsatı sunuluyor. Kimler, kampanyadan nasıl kazanabilir? İşte detaylar…
İş Bankası’nı arkadaşına tavsiye edene 300 TL ödül kampanyası başladı!

Bankalar arasındaki kampanya rekabetine gün geçtikçe yenileri eklenmeye devam ediyor. Hemen hemen tüm bankalar, müşterilerine en kazançlı kampanyaları sunarak potanisyel müşterilerine de ulaşmayı amaçlıyor. Bu kapsamda çeşitli sektörlerde kazanç sağlayan kampanyaların yanı sıra, doğrudan nakit ve harcama puanı sağlayan kampanyalar da gündeme geliyor. Söz konusu kampanyalardan biri de bu kez İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası, kendilerini tavsiye eden müşterilerine 300 TL’ye varan MaxiPuan hediye ediyor.

İş Bankası müşterisi olup, kampanya koşullarını sağlayarak İş Bankası’nı yakınlarına tavsiye edenler, kampanya kapsamında 300 TL’ye varan MaxiPuan hediyesi kazanma şansını yakalıyor. Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyen İş Bankası müşterileri, arkadaşlarını ve yakınlarını İşCep mobil uygulaması üzerinden “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğini kullanarak İş Bankalı olmaya davet ettiğinde, 300 TL’ye varan MaxiPuan kazanma şansını yakalıyor. Kampanya şartları neler? İşte detaylar…

İŞ BANKASI’NDAN 300 TL MAXİPUAN KAZANMA FIRSATI

5070.jpg

İş Bankası, 300 TL MaxiPuan kazandıran kampanyasını duyurdu. 15 Eylül - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya, 18-25 yaş arası İş Bankası müşterilerini kapsıyor. Kampanyada, daveti alan kişinin ise İş Bankası’nda açık hesabı bulunmaması gerekiyor. Davet edilen kişilerin kampanya tarihleri içerisinde İşCep mobil uygulama üzerinden “Müşteri OImak İstiyorum” özelliğini kullanarak İş Bankası müşterisi olması gerekiyor.

Söz konusu kampanyada davet üzerine İş Bankası müşterisi olan yakınları için halihazırda İş Bankası müşterisi olup davet gönderenler 300 TL’ye varan MaxiPuan kazanma fırsatı yakalıyor.

KAMPANYA ŞARTLARI VE DETAYLARI

Kampanya linki kullanarak davet gönderen İş Bankası müşterileri, davet üzerine İş Bankası müşterisi olan her bir kişi için 150 TL MaxiPuan, toplamda ise en fazla 300 TL MaxiPuan kazanabiliyor.

Davet eden kişinin kampanya dahilinde kodu kazanabilmesi için, davet edilen kişinin İş Bankası müşterisi olduktan sonra İşCep “Davet Kodu Gir” menüsü üzerinden kendisine gönderilen kodu girmesi gerekiyor. Kazanılan MaxiPuan hediyeleri, 16 Ekim 2023 tarihine kadar yükleniyor ve bu ödüller son olarak 31 Aralık 2023 tarihine kadar kullanılabiliyor.