İslam Memiş gram altın zirve yapacak dedi ve o tarihi işaret etti!

Altın ve para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son açıklama ile birlikte altın için genel seçimi işaret ederek zirve yapacağı o tarihi açıkladı.
İslam Memiş gram altın zirve yapacak dedi ve o tarihi işaret etti!

Son dönemde yatırımcılar tarafından sık sık takip edilen altın fiyatları hakkında yapılan yorumlar ve tahminler gündemde en çok yer alan ve merak edilen konular arasına girmeyi başardı. Özellikle de yaptığı tahminler de geniş bir kitle elde eden ve isabetli yorumları ile takip edilenler arasına girmeyi başaran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Altın Memiş altın konusunda sık sık uyarılar yaptı.

Altın piyasasında özellikle de son dönemde yukarı doğru bir hareketlilik yaşanmasının ardından uzmanlar tarafından gelecek olan bu tahminler de merak edilmeye başlandı. 2023 yılında altının gidişatı uzun süredir konuşulurken ilk zamanlarda yaşanan düşüş vatandaşları biraz da olsa rahatlatırken yaşanacağı konuşulan yükselişlerin nasıl devam edeceği konusunda İslam Memiş açıklamalarda bulundu. 

GRAM ALTINDA TARİH BELLİ OLDU! 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan açıklamaya göre seçim döneminin hala çok kritik olabileceğinden bahsedilirken yaşanan depremin ardından da piyasalarda değişiklik görüldüğü öğrenildi. Özellikle de yaşanan büyük depremin ardından altına olan talebin artmaya başladığı öğrenilirken 2023 senesinde yapılacak olan genel seçimde altının etkilenebileceğini açıkladı. 

Özellikle de Haziran ayını işaret eden İslam Memiş, gram altının zirve yapacağı tarih olarak 2023 Haziran ayını gösterdi. O tarihte gram altının 1550 TL olabileceğinden bahsetti. 

ONS ALTINDA REKOR ARTIŞ! 

Bunun yanı sıra da yine aynı tarihler için ONS Altın fiyatı hakkında da tahminlerde bulundu. 1850 doların yukarısına çıkarak 2000 doların üzerine odaklandığı ifade edildi. Yapılacak olan bu tahminleri yatırım yapacak olan ve uzun süredir altının gidişatı konusunda yaşanacakları uzmanlardan duymak isteyen kişiler için açıklamış oldu. 

18 Şubat Altın Fiyatları Ne Kadar? 

Yapılan bu tahmin ve açıklamaların ardından güncel altın fiyatları da en çok merak edilenler arasında yer aldı. 18 Şubat 2023 tarihine baktığımız zaman güncel altın fiyatları şu şekilde açıklandı;

Gram Altın 

Alış = 1.116,78 

Satış = 1.116,91 

Çeyrek Altın 

Alış = = 1.856,00 

Satış = 1.876,00 

Altın (ONS) 

Alış = 1. 841,71 

Satış = 1.842,02 

Editör Notu: Burada yapılan tüm açıklamalar Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'e aittir. Yatırım tavsiyesi değildir.