Kripto Para Kahininden Dogecoin Kehanetleri: Yüzde 300'den Fazla Fiyat Artışı Beklentisi

Kripto para piyasası için kapsamlı analizler yapan Gianni Di Poce, Dogecoin fiyat tahmini ile piyasayı karıştırdı. Dogecoin ne kadar olacak?
Kripto Para Kahininden Dogecoin Kehanetleri: Yüzde 300'den Fazla Fiyat Artışı Beklentisi

Kripto para piyasalarında oldukça enteresan gelişmeler yaşanıyor. Çok sayıda kripto para biriminde ağ güncellemeleri devam ederken piyasada karmaşık bir fiyatlama hakim oluyor. Bitcoin öncülüğünde son 24 saat içerisinde geri çekilmeler yaşanırken bundan pek etkilenmeyen nadir kripto para birimlerinden birisi de Dogecoin oldu. Dogecoin son 24 saat içerisinde değerini yaklaşık yüzde 1 arttırarak yatırımcılarının yüzünü güldürdü.

KRİPTO PARA KAHİNİNDEN DOGECOİN KEHANETLERİ

Kripto para piyasalarında “Kahin” olarak nam salan ve doğru analizleri ile isabetli fiyat tahminlerini birleştiren pazar araştırma şirketi The Mercator'un CEO'su Gianni Di Pocce, Dogecoin için çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Dogecoin'in yüksek potansiyelli bir kripto para birimi olduğunu söyleyen Gianni Di Poce 1 dolar seviyesine işaret etti.

DOGECOİN'DE BOĞA BAYRAPI OLUŞTU

Dogecoin'in yüksek potansiyeline dikkat çeken analist Gianni Di Poce, “Dogecoin'de yükseliş potansiyelini görebiliyoruz. Bu zaten fiyatlamaya direkt olarak yansıyor. Tüm kripto paralarda gerilemeler yaşandığında dahi Dogecoin fiyatını yüksdeltmeyi başarabiliyor. Bu da bir pozitif ayrışmayı bize işaret ediyor.

Dogecoin'de bir boğa bayrağı oluştu. Göstergelerle beraber düşündüğümüzde Dogecoin'in yükselişine devam edeceğine dair büyük bir beklenti ortaya çıktı. Bu beklenti içi boş bir tasarı değil. Tamamen piyasa gerçekliklerinden hareketle ciddi bir fiyat yükselişinin habercisidir.” dedi.

DOGECOİN İÇİN YÜZDE 300'DEN FAZLA DEĞER ARTIŞI TAHMİNİ

Dogecoin fiyatına da işaret eden Gianni Di Poce, “Şu anda Dogecoin 0,30 dolar seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor. Ancak burada kalınmayacağımız herkes biliyor. Benim yaptığım analizlerden ve okuduğum grafiklerden çıkardığım sonuca göre Dogecoin 1 dolar seviyesine ulaşacaktır. Bu da şu andaki fiyatla değerlendirildiğinde yüzde 30'ün üzerinde kazançtır.” ifadelerini kullandı.

DOGECOİN İTİBAR KAZANIYOR

Dogecoin için son dönemlerde önemli gelişmeler oluyor. Küresel markaların dahi ilgi gössterdiği Dogecoin için ciddi bir fiyat yükselişi bekleniyor. Bazı firmalarda ödeme yöntemi olarak bile kullanılmaya başlanan Dogecoin en itibarlı kripto para birimleri arasında şimdiden yerini aldı. Bir şaka gerekçesiyle Billy Markus ve Jackson Palmer tarafından ortaya çıkartılan Dogecoin kısa bir süre içerisinde ciddi bir kripto para haline geldi.