Market harcamalarına tam 3000 TL para iadesi! Halkbank emeklilere özel kampanya detaylarını duyurdu!

Halkbank tarafından yapılan kampanyaya göre Halkbank müşterisi olarak kart üzerinden market harcaması yapan emeklilere özel 3000 TL para iadesinin yapılacağı öğrenildi.
Market harcamalarına tam 3000 TL para iadesi! Halkbank emeklilere özel kampanya detaylarını duyurdu!

Kamu bankası Halkbank tarafından müşterilere özel yapılan kampanyaya göre emekli maaşını yeni Halkbank'a taşıyan müşterilerine, market harcamalarına özel 3000 TL para iadesinin yapılacağı öğrenildi.

HALKBANK 3000 TL HEDİYE EDECEK!

Bu senenin Aralık ayının sonuna kadar devam edecek olan kampanyada Aylık olarak 5 bin TL ve üzeri alışverişte 500 TL, bir ayın içerisinde toplamda 3000 TL verileceği ifade edildi. Kampanyanın detayları hakkında açıklama geldi.

screenshot-21.png

KAMPANYAYA KATILIM DETAYLARI BELLİ OLDU!

Halkbank tarafından uygulanacak olan bu kampanyaya katılım detayları maddeler halinde banka tarafından emekli müşterilerine özel şu şekilde duyuruldu;

  • Kampanya sadece 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren ilk emekli maaşını Bankamızdan alan veya alacak olan müşteriler ile maaşını Bankamıza taşıyacak emekli müşterilerimiz için geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında emekli müşterilerimize Paraf veya Parafly bireysel kredi kartları ile 1 Temmuz – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında dilediği sektörde ve tüm banka POS’larında yapacakları aylık 5.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL, toplamda 3.000 TL ParafPara verilecektir.
  • Kampanya boyunca bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği ParafPara tutarı en fazla 3.000 TL olacaktır.
  • Kampanyadan yararlanmak isteyen emekli müşterilerimizin, emekli maaşlarını başka bir bankaya taşımaları halinde, kampanyadan yararlanma hakları iptal edilecektir.
  • Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın, Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
  • Alışverişlerin mutlaka kayıt olduktan sonra gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Geçmişe yönelik harcamalar kampanya kapsamına dahil değildir.
  • Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
  • Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.
  • Kampanya müşteri bazlı olup müşterilerin tüm kartları kampanyaya dahildir. Hangi kart ile işlem yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
  • Kampanyadan sadece SGK’dan maaş alan emekliler faydalanabilir.

BAŞVURU İÇİN SMS GÖNDERMEK YETERLİDİR!

Market harcamalarına özel olarak verilen 3000 TL hakkında merak edilenlerin artmasının ardından nasıl katılım sağlanacağı konusunda Halkbank "İlk emekli maaşını Bankamızdan alacak olan veya maaşını Bankamıza taşıyacak olan emekli müşterilerimizin kampanyadan faydalanabilmesi için Paraf Mobil Uygulaması size özel alanından kampanyaya katılması ya da "KATIL" yazıp 3404’e SMS göndermesi yeterli olacaktır." ifadeleri ile katılım detayından da bahsetti.

Haber Editörü