N Kolay, arkadaşını davet edenlere 2.000 TL ödül kampanyasını başlattı!

Bankaların müşterilerine yönelik sunduğu kampanyalara bir yenisi de N Kolay’dan geldi. N Kolay, çevresindekilere N Kolay avantajlarını anlatan ve yakınlarının N Kolaylı olmasını sağlayanlara 2.000 TL ödül veriyor! İşte detaylar…
N Kolay, arkadaşını davet edenlere 2.000 TL ödül kampanyasını başlattı!

Bankaların müşterilerine yönelik kampanya ve fırsatları devam ederken, potansiyel müşterilerini kazanmak için sunduğu fırsatlara da yenileri eklenmeye devam ediyor. Bu kapsamda birçok banka müşteri profilini genişletmek için çeşitli kampanyalarını sunuyor. Söz konusu kampanyalar dahilinde, bankanın halihazırdaki müşterileri ve yeni müşteri olanlar kazanç elde edebiliyor. Bu kapsamda bir kampanya fırsatı da N Kolay’dan geldi.

N Kolay, mobil uygulama üzerinden arkadaşını davet edenlere ödül kampanyasını başlattı. Bu kampanya ile birlikte, kampanyaya katılım sağlayan ve koşulları karşılayanlara 2.000 TL’ye varan ödül veriliyor. Davet kodunu paylaştığı arkadaşı, görüntülü görüşme veya kurye ile kimlik tespit sürecini tamamlayarak hesap açılışı tamamlanan N Kolay kullanıcıları, 30 gün içinde aynı kodun menüden girilmesi halinde 2.000 TL’ye kadar ödül kazanabiliyor. İşte detaylar…

N KOLAY’DAN 2.000 TL’YE VARAN ÖDÜL KAMPANYASI

13796-1.jpg

N Kolay, mobil uygulamada N Kolay Menü üzerinde yer alan “Arkadaşını Davet Et” butonu aracılığıyla kodunu arkadaşına gönderen ve arkadaşının da N Kolaylı olmasını sağlayan müşterilerine, getirdiği yakını başına 200 TL ve toplamda en fazla 10 kişi için azami 2.000 TL ödül veriyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Menüden kodu alan ve arkadaşıyla paylaşan kullanıcılar, arkadaşlarının hesap açılışı tamamlandıktan sonra aynı kodu 30 gün içerisinde menüden girmesi halinde 200 TL’lik ödülü alabiliyor. Kullanıcılar, arkadaşları kodu girdikten sonraki gün kazançlarını sanal kartları üzerinden alabiliyor. Sanal kartı olmayanlar, mobilde “Kartlar” menüsü üzerinden sanal kart oluşturabiliyor.

KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanya dahilinde bir N Kolay müşterisi, davet kodu üzerinden en fazla 10 kişi ile kişi başına 200 TL ödülden, en fazla 2.000 TL kazanç sağlayabiliyor. Aktif Bank markası olan N Kolay’da sunulan kampanyada davet edilen kişinin 24 yaşından büyük, 55 yaşından küçük olması gerekiyor. Kampanya 21 Temmuz 2022’den sonraki davetleri kapsıyor.