Nakde ihtiyacı olanlar dikkat! Ziraat Bankası düşük faiz oranıyla 200 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Nakde ihtiyacı olan vatandaşlar için Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu ihtiyaç kredisi detayları açıklandı. Buna göre 36 aya varan vade fırsatları ile 200 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor.
Nakde ihtiyacı olanlar dikkat! Ziraat Bankası düşük faiz oranıyla 200 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Nakde ihtiyacı olanlar dikkat! Ziraat Bankası düşük faiz oranıyla 200 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor: Son dönemlerde yaşanan birçok olaydan dolayı enflasyon oranı oldukça yükseldi. Bu yükseliş birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapılmasına sebep oldu. Hal böyle olunca vatandaşların cepleri zorlandı. Nakde sıkışan vatandaşlar ise düşük faiz oranı ile çekebilecekleri kredi tutarlarını takip etmeye başladı. Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu ihtiyaç kredisi fırsatlarını yayınladı. Peki Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi detayları neler? Faiz oranı ne kadar? Vade süresi ne kadar?

KREDİ DETAYLARI 

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu ihtiyaç kredisi fırsatında 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar vade fırsatı sunuyorken 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar vade fırsatı sunmaktadır. Ayrıca 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade fırsatı sunmaktadır. Peki bu krediye başvuru yapmak için gereken belgeler neler? Başvurular nerelerden yapılabilir?

GEREKLİ BELGELER

  • Başvuru Formu,
  • Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,
  • Kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi,
  • Şubece istenebilecek diğer belgeler

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisine başvuru yapmak için birden fazla seçenek bulunmaktadır. Buna göre ihtiyaç kredisine başvuru yapmak için Ziraat Bankası şubelerine, Web sitesine, Ziraat Mobil'e, ATM ve internet şubelerine başvuru yapabilirsiniz. 

ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU 

Nakde ihtiyacı olanlar dikkat! Ziraat Bankası düşük faiz oranıyla 200 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Örnek hesaplama tablosunda 200 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için vade süresi 12 aydır. Faiz oranı ise yüzde 1,89'dur. Taksit tutarı 19.335,46 TL olarak hesaplanmıştır.