Nakde ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak fırsat! Denizbank faizsiz 10 bin TL kredi veriyor

Nakit ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak fırsat Denizbank'tan geldi. Denizbank faizsiz 10 bin TL nakit avans fırsatı sunuyor.
Nakde ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak fırsat! Denizbank faizsiz 10 bin TL kredi veriyor

Nakde ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak fırsat! Denizbank faizsiz 10 bin TL kredi veriyor: Son dönemlerde Türkiye'de ve dünyada yaşanan olaylardan dolayı birçok ürün ve hizmete zam yapılmaya devam ediyor. Hal böyle olunca vatandaşların nakde ihtiyaçlarında artış gözlendi. Nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar ise bankaların sunmuş oldukları kredi fırsatlarını değerlendiriyor. 

Denizbank faizsiz kredi fırsatını internet sitesi üzerinden duyurdu. Nakde ihtiyacı olan vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat. Faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuluyor. Peki bu kredinin detayları neler?

DENİZBANK FAİZSİZ NAKİT AVANS FIRSATININ DETAYLARI

Denizbank tarafından sunulan bu kampanyaya göre 1 Mart 2023 tarihinde başlayan bu ka mpanya 31 Mart 2023 tarihinde sona erecek. Ay sonuna kadar başvuru yapan herkese faizsiz nakit verilecek. Peki bu kampanyanın detayları neler?

Söz konusu kampanyadan DenizBank.com, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, ATM ve SMS aracılığıyla ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerimiz faydalanabilecektir. 

Kampanyadan yararlanabilmek için ise başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank Bireysel Kredi Kartlarından herhangi birine sahip olunmaması şartı aranmaktadır.

Nakde ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak fırsat! Denizbank faizsiz 10 bin TL kredi veriyor

Kampanyaya göre 10.000 TL 6 ay taksitli ve faizsiz taksitli avans hakkı sunulmaktadır. Bu hakkı Bireysel Kredi Kartı onaylandığı günün 2 iş günü sonrasında tanımlanır ve kredi kartının kullanılabilir limitinin yeterli olması durumunda, tanım tarihi ile 15.04.2023 tarihleri arasında kullanılabilecektir.

Söz konusu faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak için 31 Mart tarihine kadar Denizbank'a başvuru yapmanız gerekmektedir.