Nakit ihtiyacı olan memurlara kallavi kampanya! 90 gün tek kuruş ödemeden kredi çekebilecekler

O banka müjdeyi verdi! Ertelemeli kredi fırsatı sunacak! Detaylar haberimizde.
Nakit ihtiyacı olan memurlara kallavi kampanya! 90 gün tek kuruş ödemeden kredi çekebilecekler

Halkbank'tan muhteşem bir kampanya geldi. Memur ve kamu çalışanlarına üç ay ertelemeli ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

HALKBANK'TAN MEMURLARA MÜJDE

Halkbank'ın düzenlediği özel promosyonlar kapsamında yetkililer, 50.000 lira ile 100.000 lira arasındaki ihtiyaç kredisi başvuru koşullarını ve ayrıntılarını üç ay ertelemeli olarak açıkladı. Vade seçenekleri kredi tutarına göre değişmektedir.

50.000 lira için vade 36 aya kadardır.

100.000 lira için vade 24 aya kadardır.

100.000 liralık krediye başvuranlara 12 ay vade seçeneği bulunuyor.

Halkbank'tan Memurlara Müjde

Açıklamada, "Kamu sektörü müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçlarına yönelik, uygun faiz oranları ve bütçenize uygun geri ödeme seçenekleriyle bireysel kredi sunuyoruz. Ödemeler aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 aylık eşit taksitli veya ücretsiz taksitli olarak yapılabilmektedir. Bu krediden yararlanmak adına Halkbank internet şubenize veya Halkbank mobil şubenize giriş yaparak ya da size en yakın Halkbank şubesine giderek anında başvuru yapabilirsiniz.” denildi. Kampanyanın üç ay erteleme seçeneği dikkat çekiyor. Bu finansman seçeneği sayesinde 50.000 lira kredi alan memurlar, krediden 36 aya varan vadelerle yararlanabilecek.