Nakit paraya sıkışana ING Bank aylık 692 TL taksitle 20.000 TL kredi veriyor!

Nakit paraya ihtiyacı olanlara yönelik olarak ING Bank 0.99 faiz oranı ile düşük faizli ucuz ihtiyaç kredisi müjdesi verdi.
Nakit paraya sıkışana ING Bank aylık 692 TL taksitle 20.000 TL kredi veriyor!

Nakit paraya sıkışana ING Bank aylık 692 TL taksitle 20.000 TL kredi veriyor! Ekonomik olarak zorlanan kişilerin nakit paraya olan ihtiyacı her geçen gün artarken ING Bank bir kere daha ihtiyaç sahiplerine el uzattı. 

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan ING Bank yapmış olduğu kampanya duyurusu ile ilk kez ING'li olan kişilere yönelik olarak 20 bin liraya kadar yüzde 0,99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi vereceklerini ilan etti. Krediden yararlanmak isteyen kişilerin ilk kez ING Bank müşterisi olma şartı aranacak. 

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Müşterilerine cazip seçenekler sunan ING Bank "İlk kez ING’li olacak müşterilerimize özel kampanya! 20.000 TL'ye kadar kullanacağınız ihtiyaç kredinizi Turuncu Ekstra'lı olarak kullanın, nakit iade avantajından faydalanın. Kredi faiziniz ne olursa olsun, yüzde 0,99 oranında yansısın. Bunun için, Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 2.000 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı’nız ile yapmanız yeterli" diyerek kampanyasını açıkladı. 

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için başvuru şartları ise şu şekilde açıklandı:

Kampanyadan ilk kez ING’li olacak müşteriler, 20,000 TL’ye kadar olan kredi kullanımlarında 6 ay vadeye kadar yararlanabilir.

Belirtilen Turuncu Ekstra’lı kredi yansıyan faiz oranı, kampanya dahilindeki ilk kredi kullanımında geçerlidir.

Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faiz oranınızın kampanya faiz oranından yüksek olması halinde, sözleşme faiz oranınız geçerli olur.

Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faizi değişmeyecek olup %1,24'ten başlar.

Kredi kampanyamızın aylık akdi faiz oranı %1,24 ile %5,99 arasındadır, ödeme performansınıza göre değişiklik gösterir.

Kredi kullanımlarında dosya masrafı kredi tutarının binde beşi kadar alınır.

Nakit paraya sıkışana ING Bank aylık 692 TL taksitle 20.000 TL kredi veriyor!

10.000 TL VE 20.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ AYLIK ÖDEME TUTARI KAÇ TL?

Kredi çekmek isteyen kişilere uygulanacak olan faiz oranı kredi notuna göre belirlenmekte olup 6 ay vadeli 20 bin TL kredinin aylık taksit ödemesi 1.758 TL olarak gerçekleşirken 36 ay vadeli 20 bin TL kredinin ise aylık taksit ödemesi 691,84 TL olarak hesaplanıyor.