O belediye lise öğrencilerine duyurdu! 10 ay boyunca aylık 500 TL burs verileceği öğrenildi

Denizli Belediyesi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte lise öğrencilerine burs desteği verileceği öğrenildi.
O belediye lise öğrencilerine duyurdu! 10 ay boyunca aylık 500 TL burs verileceği öğrenildi

Yeni eğitim ve öğretim dönemine başlarken pek çok kurum tarafından peş peşe burs açıklamaları da gelmeye başladı. Yapılan açıklamalarda öğrenciler için farklı kurumlar tarafından daha kaliteli bir eğitimin sağlanması amacı ile ödemelerin yapılacağı öğrenildi. Bu çerçevede eğitim alan öğrencilerin başvuru yapabilmesi için 10 aylık yeni bir burs duyuruldu.

Özellikle de ailesinin maddi durumu iyi olmadığı için eğitim almakta zorlanan kişiler için Denizli Belediyesi tarafından burs verilmeye başlanacağı öğrenildi. Bu kapsamda başvuru yapmak isteyen öğrenciler de bursların kime verileceği, ne kadar süre ile verildiği ve aylık yapılacak burs ödemelerinin ne kadar olacağı konusunda merak edilenler de artmaya başladı.

BELEDİYE 10 AY SÜRE İLE 500 TL BURS VERECEK!

Konu ile ilgili Denizli Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre lise öğrencileri için 10 ay boyunca ayda 500 TL burs verileceği açıklandı. Verilecek olan bursa ilişkin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından gerekli olan açıklamalar geldi.

Yapılan açıklamalarda "Yarınlarımızın teminatı öğrencilerimize desteğimizi 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde de sürdürüyoruz. Lise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören 5 bin gencimize yapacağımız öğrenim yardımı sonuçları hayırlı ve uğurlu olsun. Eğitimi, birliği, beraberliği ve dayanışmayı çok önemsiyoruz. Gençlerimizin eğitimli, donanımlı olması ve geleceğimizi aydınlatması için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" şeklindeki ifadeler ile öğrencilerin saha iyi bir eğitim görebilmesi adına bursun verileceği öğrenildi.

Başvuruların ise Denizli Belediyesi üzerinden yapılacağı öğrenilmiş oldu.

Haber Editörü