Öğrencilere müjde! Denizbank 36 ay vade ile 50 bin TL'ye kadar eğitim kredisi veriyor hemen başvurun

Denizbank tarafından yayımlanan ihtiyaç kredisi ile birlikte öğrencilere özel belirlenen tutarlarda ihtiyaç kredisinin verileceği öğrenildi.
Öğrencilere müjde! Denizbank 36 ay vade ile 50 bin TL'ye kadar eğitim kredisi veriyor hemen başvurun

Her alanda uygulanan zamların eğitim sektörüne de yansımasının ardından öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılaması neredeyse imkansız hale geldi. Durum bu şekilde olunca da bankalar tarafından öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak adına kredi kampanyalarını düzenlemeye başladığı öğrenildi. Bu çerçevede yakın zamanda öğrenciler için verilecek olan eğitim kredisini duyuran Denizbank gündeme geldi.

DENİZBANK'TAN ÖĞRENCİLER İÇİN 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ DESTEĞİ

Eğitim için ihtiyaçlarını karşılaması için verilecek olan kredi hakkında Denizbank tarafından kampanyanın detayları açıklandı. Toplamda 250 bin TL'ye kadar verilen bu krediler için gerekli olan şartlar ve örnek ödeme tablosu da yayımlandı.

Denizbank tarafından verile bu öğrenim kredisinin özellikleri şu şekildeydi;

  • Özel okul, özel üniversite ve kurs ücreti gibi eğitim ihtiyaçlarına hızlı çözüm
  • Uygun faiz oranları
  • 36 aya varan vade seçenekleri
  • En yakın DenizBank şubesinden hızlı başvuru kolaylığı sağlamaktadır.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU YAYIMLANDI!

10 bin TL ile örnek ödeme tablosu yayımlayan Denizbank tarafından faiz oranı, aylık ödenecek tutar gibi detaylar açıklandı. Maliyet tablosu şu şekildeydi;

screenshot-162.png

Farklı vade sayılarına göre örnek ödeme planı çıkarılan bu kredilerin yanı sıra Denizbank tarafından kredi tutarlarına uygulanacak vade sayıları hakkında bilgilendirmeyi şu şekilde yaptı;

"Kredi üst limiti 250.000 TL'dir. Yasal vade sınırlamaları gereği 100.000 TL üzerindeki tutarlar için maksimum vade 12 ay, 50.000 TL - 100.000 TL aralığındaki tutarlar için 24 ay, 50.000 TL ve altındaki tutarlar için 36 aya kadardır. Findesk kredi notu, borçluluk seviyesi, müşterinin segmenti ve çalışma şekline göre fiyatlamalar belirtilen kriterlerde aylık fazi oranı değişiklik göstermektedir. Kredi tahsis ücreti, başlangıçta bir defaya mahsus alınacak olup kredi tutarının binde 5’ i oranındadır. "

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Denizbank'ın resmi internet adresinde yer alan "Eğitim Kredisi" seçeneğinden yapılabilecek başvuruların yanı sıra yapılan açıklamalara göre şubelere giderek de gerekli olan tüm işlemlerin tamamlanabileceği açıklandı. Banka tarafından yapılan açıklamalara göre kişilerin başvuru sırasında teslim etmesi gereken belgeler şu şekilde verildi;

  • Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
  • Gelir belgesi (Maaş bordrosu, maaş yazısı ile başvuranlar için ilave olarak şirketin imza sirküleri, diplomalı serbest meslek sahipleri için 3 yıllık matrahlı vergi levhası)
  • Yerleşim belgesi veya son aya ait resmi fatura örneği
  • Öğrenci kabul belgesi