Öğretmenler Gününe Özel! Türkiye Finans İhtiyaç Finansmanı Kampanyası

Türkiye Finans Katılım Bankası öğretmenler gününe özel bir finansman başlattığını duyurdu. Standart finansman oranlarından daha düşük kar payı oranı sunulan finansmanda yüksek limit veriliyor.
Öğretmenler Gününe Özel! Türkiye Finans İhtiyaç Finansmanı Kampanyası

Öğretmenler gününe kısa bir süre kala bankalardan yeni finansman kampanyaları gelmeye başladı. Türkiye Finans Katılım Bankası resmi sitesinden yayımladığı bir duyuru ile özel bir finansman ile öğretmenlerin ihtiyaçlarına aracı olacağını duyurdu.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI'NDAN KAMPANYA

Bankanın resmi sitesinden yayımlanan finansman açıklamasında söz konusu finansman oranları ve ödeme seçeneklerinin yalnızca öğretmenler için geçerli olduğu açıklandı. Finansman için başvuruda bulunacak öğretmenler için sağlanan finansman özelliklerine dair bilgi veren Türkiye Finans Katılım Bankası kar payı oranlarını açıkladı.

Türkiye Finans Katılım Bankası öğretmenler gününe özel finansman için "​​​Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimize destek olmak görevimiz. Şimdi ihtiyaçlarınızı zorlanmadan karşılayabilmeniz için İhtiyaç Finansmanı başvurularınızda, %1,42’den başlayan kâr oranları ve 36 aya varan vade seçenekleri Türkiye Finans’ta sizi bekliyor. Üstelik şimdi başvurun, 3 ay sonra ödemeye başlayın" açıklamasında bulundu.

Vade Sürecine Göre Oranlar Değişiyor

Bankanın ilan ettiği finansman özelliklerine bakıldığında kısa vadeli ödeme planında daha düşük oranlar sağlanıyor. Uzun vadeli ödeme planlarında ise finansman oranları daha yüksek.

6 ay vadeli Türkiye Finans Katılım Bankası öğretmenler gününe özel finansman kar payı oranı yüzde 1.42.

12 ay vadeli Türkiye Finans Katılım Bankası öğretmenler gününe özel finansman kar payı oranı yüzde 1.51.

24 ay vadeli Türkiye Finans Katılım Bankası öğretmenler gününe özel finansman kar payı oranı yüzde 1.60.

36 ay vadeli Türkiye Finans Katılım Bankası öğretmenler gününe özel finansman kar payı oranı yüzde 1.68.

3 AY SONRA ÖDEMEYE BAŞLAYIN

Öğretmenler günü finansmanı için Türkiye Finans Katılım Bankası 3 ay sonralı ödeme planı hazırlıyor. Kasım ayı sonunda finansman kullanan müşteriler ödemelerini Şubat ayında yapacaklar. Banka 50.000 TL'ye kadar olacak ihtiyaçlar için 36 ay vadeli ödeme planları sunuyor.