Otomobil sahibi olmak isteyenlere ING'den 300 bin TL taşıt kredisi maliyet tablosu yayımlandı!

ING tarafından yayımlanan son taşıt kredisi kampanyasına göre toplamda 300 bin TL değerindeki taşıt kredisinin detayları açıklandı.
Otomobil sahibi olmak isteyenlere ING'den 300 bin TL taşıt kredisi maliyet tablosu yayımlandı!

Son dönemde araç fiyatlarının artmasının ardından otomobil alacak olan kişiler kendi birikimlerinin yanı sıra bankalar tarafından verilen taşıt kredisine başvuru yapmaya başladı. Bu kapsamda başvuru için kamu ve özel bankalar tarafından verilen kredilerin detayları da araştırıldı. Verilen bu krediler arasında yer alan ING taşıt kredisi ise müşterilerine özel olarak duyuruldu. Kredi hakkında merak edilen tüm detaylar ING tarafından açıklandı.

TAŞIT KREDİSİ ÖDEME TABLOSU YAYIMLANDI!

ING tarafından vatandaşlara verilecek olan taşıt kredisi hakkında merak edilen detayların artmasının ardından toplamda 300 bin TL değerindeki kredinin örnek ödeme tablosu yayımlandı. Bu kapsamda kişilerin yapacakları toplam ödeme, aylık taksit tutarı, vade sayısı ve faiz oranı gibi detaylar müşterileri için şu şekilde duyuruldu;

screenshot-7.png

Toplam Kredi Tutarı = 300.000 TL

Taksit sayısı = 36 Ay

Aylık Taksit = 16.480 TL

Toplam Geri Ödeme = 593.279 TL

Faiz Oranı = %3,29

Kredi Tahsis Ücreti = 1.500 TL

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

ING tarafından müşterilerine özel verilen bu krediden faydalanmak isteyen kişiler başvuru hakkında detayları da merak etmeye başladı. Maliyet tablosu yayımlanan bu krediye sahip olmak isteyen kişiler bunun yanı sıra 400 bin TL'ye kadar ve 48 ay vade ile de ING tarafından verilen krediden alabilecekleri öğrenildi. Bu kapsamda başvuru yapılabilmesi için kişilerin belli başlı şartları sağlaması gerektiği öğrenildi. Bu şartlar ve başvuru detayları bankalar tarafından şu şekilde duyuruldu;

Başvuru Şartları

  • Kredi kullanacak kişinin en az 18 yaşında olması,
  • SGK kaydının aktif olması,
  • SGK kaydının minimum 6 aylık olması,
  • Taşıt üzerinde herhangi bir kurum veya kişinin rehin (ipotek) kaydı olmaması,
  • Kredi notunun yeterli seviyede olması,
  • Gelirin kredi taksit ödemelerini karşılayabilmesi gerekmektedir.

Başvuru İçin Gerekli Olan Belgeler

  • Başvuru Formu,
  • Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,
  • Kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi,
  • Şubece istenebilecek diğer belgeler.

Yukarıda verilen şart ve belgeler ile gerek mobil ya da internet bankacılığı üzerinden gerekse de mesai saatleri içerisinde ING bankasının şubelerine giderek başvuru işlemlerinin tamamlanabileceği öğrenilmiş oldu.

Haber Editörü