Özel bankalar KREDİ musluklarını AÇTI! Eşten dosttan borç para aramayın FAİZSİZ 10.000 TL kredi geldi

Denizbank borç para gibi kredi kampanyası başlattı. İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kaçırmasın bu fırsat bir daha gelmez!
Özel bankalar KREDİ musluklarını AÇTI! Eşten dosttan borç para aramayın FAİZSİZ 10.000 TL kredi geldi

Özel bankalar KREDİ musluklarını AÇTI! Eşten dosttan borç para aramayın FAİZSİZ 10.000 TL kredi geldi - Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları yakından takip edilirken faiz oranlarında yaşanan yükseliş cepten çıkacak parayı arttırmıştı.

Ucuz kredi çekmenin yollarını arayan kişilere yönelik olarak özel bankalar devreye girerken bu bankalardan biri de Denizbank oldu. Denizbank ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşterileri için sıfır faizli kredi müjdesi verdi. İşte faizsiz kredinin detayları...

DENİZBANK FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİNDE BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Sıfır faizli ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişilere yönelik yeni kampanyasını duyuran Denizbank sıfır faizli ihtiyaç kredisi kampanyası sundu. Mobil Denizbank uygulaması üzerinden ilk kez Denizbank müşterisi olan kişiler sıfır faizli 10 bin TL ihtiyaç kredisi çekebilecekler.

deniz-kredi.jpg

Denizbank tarafından yapılan açıklamada "Kampanyadan 18/09/2023 – 20/10/2023 tarihleri arasında DenizBank MobilDeniz'i indirip "Müşteri Ol" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan DenizBanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni DenizBanklılar faydalanabilir" denilerek son başvuru tarihi 20 Ekim 2023 olarak ilan edildi.

FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ NASIL ÇEKİLİR, DENİZBANK KREDİ BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Denizbank sıfır faizli ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişilerin mobil şube uygulamasını indirerek ilk kez müşteri olma şartı ile internetten başvuru yapması gerekecek. Sıfır faizli kredi başvurusu onaylanan kişilere en düşük bin TL en yüksek ise 10 bin TL kredi limiti 6 ay vadeli olarak verilecek. Kredi başvurusu için Denizbank mobil şube uygulamasını indirmeniz ve uygulama üzerinden uzaktan müşteri edinimi ile bankanın müştersi olmanız yeterli olacak. Ardından kredi başvurusu yaparak sıfır faizli 10 bin TL kredi çekebilirsiniz.