Para harcarken para kazanmak mümkün! Halkbank kartı olana anında 2 bin TL hediye

Halkbank tarafından müşterilere 2 bin TL hediye kampanyası başlatıldı. Hangi Halkbank müşterileri 2 bin TL hediye alabilecekler?
Para harcarken para kazanmak mümkün! Halkbank kartı olana anında 2 bin TL hediye

Halkbank tarafından yapılan son duyuru ile birlikte Paraf kartı olan kişilerin 2 bin TL kazanabileceği ifade edildi. Kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler için yapılacak olan bu duyuru ile birlikte SMS atılarak Halkbank tarafından market alışverişlerinde para kazanabileceği açıklandı. Halkbank tarafından yapılan açıklamalara göre kampanyanın detaylarına da yer verildiği ifade edildi.

KAMPANYANIN DETAYLARI BELLİ OLDU!

Halkbank Paraf Kart ile birlikte yapılan harcamalar sonucunda hangi tutarda ne kadar harcama yapılabileceği gibi detaylara resmi internet sitesi üzerinden duyuru yapıldı;

Kampanyadan kazanılacak ParafPara tutarı 5.000 TL için 400 TL, 10.000 TL için 1.000 TL, 15.000 TL için 1.500 TL ve 20.000 TL için 2.000 TL ParafParadır. Müşteri sözlerden sadece birini seçerek kampanyaya katılabilir.

Kazanılacak ParafPara tutarı 12 ekstre dönemi boyunca her ekstre döneminde verilen harcama sözü kadar alışveriş yapılması karşılığında peşinen ve tek seferde olmak üzere kayıt yapılan karta yüklenir.

Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Paraf Mobil’den katılım alınmayacaktır.

Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesiyle sağlanır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Halkbank’ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile birlikte SMS ile başvuruların yapılabileceği öğrenilerek kampanyadan faydalanmak için alışveriş yapmadan önce anahtar kelimeyi boşluk bırakarak katılmak istenilen kartın son altı hanesinin 3404’a gönderileceği ifade edildi