Peşinatsız taksitle araba sahibi olmak isteyenlere Nissan'dan 2022 model sıfır Qashqai

Sıfır araba fiyatları cepleri yakarken yükselen fiyatlar satışları da düşürdü. Sıfır araba sahibi olmak isteyen kişilere aradıkları fırsat Nissan tarafından sunuldu. Sıfır peşinatla araba satışı başladı!
Peşinatsız taksitle araba sahibi olmak isteyenlere Nissan'dan 2022 model sıfır Qashqai

Araç satış rakamları yükselen fiyatlarla düşmeye başlarken sıfır araba markaları düşen rakamları arttırmak amacı ile yeni kampanyalarını peş peşe açıklamaya başladı. Başlayan yeni kampanyalar kapsamında bir duyuru da Nissan tarafından yapıldı. 

Nissan tarafından başlatılan kampanyada peşinatsız araba sahibi olma imkanı sunuluyor. Başlatılan kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler aynı zamanda takas desteği ve faizsiz araç kredisi gibi farklı kampanyalardan da yararlanabilecekler.

NİSSAN SIFIR PEŞİNATLA SIFIR ARAÇ SATIYOR! 

Nissan Ekim ayı kampanyası ile sıfır araba sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için yeni kampanyasını duyurdu. Başlatılan kampanya kapsamında Nissan Qashqai modelini satın almak isteyenler için kredi imkanı ve takas desteğinden aynı anda yararlanma imkanı da sunuldu. 

Açıklanan kampanya kapsamında Nissan Qashqai modelini satın almak isteyen kişilere Ekim ayı sonuna kadar 12 ay vadeli olmak üzere 120 bin liraya kadar faizsiz kredi paketinden yararlanabilecekler. Buna ek olarak 20 bin liraya kadar takas desteği alan kişiler 240 bin liraya kadar araç kredisi desteğini 24 ay vadeli ve yüzde 1,59 faiz oranı ile çekebilecekler. 

Peşinatsız taksitle araba sahibi olmak isteyenlere Nissan'dan 2022 model sıfır Qashqai

Açıklanan kampanya kapsamında Maksimum kredi paketi ile 3 farklı seçenek sunulacak. İsteyen kişiler 3 ay ertelemeli 12 ay vadeli faizsiz krediyi 120 bin TL limiti ile çekebilecek. İsteyen işiler ise 300 bin liraya kadar araç kredisini 1,49 faiz oranı ile 24 ay vadeli çekebilecek. 3. seçenekte ise 150 bin liraya kadar faizsiz kredi 15 ay vadeli verilecek. Peşinatsız sıfır araba almak isteyen kişilere ise 24 ay vadede 15 bin 615 TL taksitle satış seçeneği sunulacak.