Peugeot kampanyalı yeni fiyat açıkladı! Artık 660.500 TL'ye satın alınabilecek!

Sıfır kilometre otomobillerin güncel fiyatları araç satın alacaklar tarafından araştırılıyor. Peugeot firması da 660.500 TL’lik bir teklif ile müşterilerin karşısına çıktı.
Peugeot kampanyalı yeni fiyat açıkladı! Artık 660.500 TL'ye satın alınabilecek!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak için fırsat kollayanlar otomobil firmalarının kampanyalarına ve duyurularına dikkat kesiliyorlar. Araç satın almak için firmaların kampanyalarını inceleyenler son dönemlerde uygun fiyatlara erişemiyorlar. Zam üstüne zam yapılmasının ardından sıfır kilometre araçların fiyatlarında yükselişler gerçekleşti. Yine de bazı otomobil firmaları ucuz olmasa da makul fiyatlarla müşterilerine sıfır kilometre otomobil sahibi olabilmeleri için tekliflerde bulunuyorlar.

PEUGEOT FİYAT LİSTESİ YENİLENDİ!

Türkiye’de piyasası olan otomobil firmalarından birisi de Fransız devi Peugeot olduğu biliniyor. Firma birbirinden göz alıcı modellerini Türkiye’de satışa sunmaya devam ediyor. Peugeot model bir sıfır kilometre araç satın almak isteyenler için otomobil fiyatları açıklandı. Peugeot kalitesini yaşamak isteyenler yine ciddi bütçeleri göze almak zorunda kalacaklar.

EN DÜŞÜK FİYATLI MODEL!

Peugeot firmasının Türkiye piyasasında en düşük fiyatlı sıfır kilometre otomobil modeli Peugeot 208 oldu. Yıllardır bu geleneği devam ettiren firma Peugeot 208 ile diğer firmalarla alt segmentte rekabete giriyor. Otomobil nitelikleri bir kenara bırakıldığında Peugeot 208 diğer firmaların alt segment araçlarına göre bir miktar daha yüksek fiyata sahip. Ancak bunda Peugeot 208 model sıfır kilometre aracın üstün niteliklerinin etkili olduğu biliniyor. Bundan dolayı da fiyatı yüksek olmasına rağmen tercih edilen bir otomobil oluyor.

PEUGEOT 208 FİYAT LİSTESİ!

Peugeot 208 için firma fiyat listesini yayınladı. Buna göre bu modelin 3 farklı donanımı bulunuyor. En düşük donanımı olan Peugeot 208 Active Prime 1.2 PureTech 100HP EAT8 için 660.500 TL fiyat isteniyor. Allure Selection donanımında ise fiyat 732.000 TL olarak açıklandı. Peugeot 208’in en üst donanımı olan GT için ise 806.500 TL’lik fiyat açıklandı.