Peugeot Kasım 2021 Araba Kampanyaları! Faizsiz Kredi İle Sıfır Kilometre Peugeot Sahibi Olabilirsiniz!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler firmaların araba kampanyalarını merak ediyorlar. Kasım 2021 Peugeot araba kampanyaları nelerdir, hangi fırsatlar var?
Peugeot Kasım 2021 Araba Kampanyaları! Faizsiz Kredi İle Sıfır Kilometre Peugeot Sahibi Olabilirsiniz!

Türkiye'de sıfır kilometre otomobil sahibi olmak yüksek maliyetler gerektirmeye devam ediyor. Bir yandan sektörel gelişmeler, diğer yandan ise kur yükselişleri otomobil fiyatlarını oldukça arttırdı. yükselen fiyatlar karşısında sıfır kilometre araç satın almak isteyenler ise taleplerini ertelemek zorunda kaldılar. Bu gelişmeler ışığında firmalar hedeflenen satış rakamlarına ulaşabilmek için düzenledikleri araba kampanyaları ile müşterileri ikna etmeye çalışıyorlar.

PEUGEOT KASIM 2021 ARABA KAMPANYALARI

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenlere Peugeot firması tarafından Kasım ayı boyunca çeşitli imkanlar sağlanıyor. Model model kredi desteği sunan Peugeot oldukça avantajlı fırsatlarla sıfır kilometre otomobil satışlarını sürdürüyor. Peki Kasım ayı boyunca devam edecek olan Peugeot Kasım 2021 araba kampanyaları nelerdir?

PEUGEOT 208 İÇİN MÜŞTERİLERE KREDİ DESTEĞİ

Peugeot tarafından yapılan kampanya açıklamasına göre Peugeot 208 model sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenlere firma tarafından kredi desteği veriliyor. 12 ay vadeli olak 50 Bin TL kredi kullanabilen müşterilere bu kredi için aylık yüzde 0,99 faiz uygulanıyor. Bu şartlarda kredi kullanan müşteriler 12 ay boyunca aylık 4.495 TL kredi taksiti ödüyorlar.

PEUGEOT 508 FAİZSİZ KREDİ FIRSATI!

Kasım ayı içerisinde Peugeot 508 model sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenlere faizsiz kredi desteği veriliyor. Bu kredi desteği kapsamında müşteriler 100 Bin TL'Lik krediyi faizsiz olarak kullanabiliyorlar. Bu şartlarda çekilen bir kredinin aylık taksit tutarının ise 8.333 TL olduğu açıklandı.

FAİZSİZ KREDİ İLE SUV!

Konforlu otomobil denilince akla ilk gelen araçlar içerisinde yer alan SUV'lar için Peugeot faizsiz kredi imkanı sağlıyor. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre Peugeot SUV 2008 için müşterilere faizsiz kredi desteği veriliyor. 12 ay vadeli 60 Bin TL krediyi müşteriler faizsiz olarak kullanabiliyorlar. Bu krediyi çekenlerin ödeyecekleri aylık taksit tutarının 5 Bin TL olduğu açıklandı.