Piyasanın nabzı tutuldu bomba bir anda patladı! Resmen 48 saatiniz kaldı fırsat treni kaçmasın

Para piyasaları ile ilgili olarak uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmeler yakından takip ediliyor. Para piyasalarında deprem için tarih verilirken uzman isimden 48 saat uyarısı geldi.
Piyasanın nabzı tutuldu bomba bir anda patladı! Resmen 48 saatiniz kaldı fırsat treni kaçmasın

Para piyasalarında gündemin nabzı tutulmaya devam ediyor. Para piyasalarında yaşanan fiyat yükselişleri vatandaşların gündeminde yer alırken hangi yönde yatırım yapılması gerektiği dair araştırmalar da hız kesmeden devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, haftanın finansal değerlendirmelerini son dakika olarak yaptı

Piyasaları etkileyecek ekonomik bir veriye dikkati çekerek gün veren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, yatırım araçlarında ibrenin nereyi göstereceğine dair analizlerde bulundu.

İSLAM MEMİŞ'TEN HAFTANIN DEĞERLENDİRMESİ GELDİ

Piyasa Kahini Memiş, hangi tarihlere, hangi verilere dikkat edilmesi gerektiğini kalem aldığı yazıda aktardı. Altın, gümüş, dolar, euro ve diğer yatırım araçlarında nasıl bir haftanın yatırımcıları bekleyebileceğine dair ipuçları veren Memiş, küresel piyasaların çarşamba gününe odaklandığını belirterek Amerikan Merkez Bankası FED'in faiz kararının piyasaları şekillendireceğini vurgularken "Piyasaların genel beklentisi Fed’in faizlerde bir değişikliğe gitmeyeceği yönünde. Benim öngörüm de aynı yönde.

altinli.webp

Ancak Fed’in Haziran ayı itibariyle faiz indirimlerine başlaması piyasalar için sürpriz olmaz. Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarından sürecin şifrelerini alacağız. Peki Çarşamba gününe kadar ne olabilir? Dolar endeksi (dxy), Fed’in kararına kadar güçlü durabilir. Dolar karşısındaki tüm varlıklarda geri çekilmeler bekliyorum. Ondan sebep elinde dolar bulunduranlar Çarşamba gününe kadar fırsatları iyi değerlendirmeli. Altın ve gümüşün ons fiyatlarında gerileme bekliyorum. Ons altında 2.120 dolar, gümüşün ons fiyatında 24,70 dolar destek seviyeleri var. Sonra tekrar yükseliş başlamasını bekliyorum." dedi.

piyasanin-nabzi-tutuldu-bomba-bir-anda-patladi-resmen-48-saatiniz-kaldi-firsat-treni-kacmas.webp

Finans Analisti olarak da tanınan İslam Memiş'in FED verilerini bekleyeceğine ilişkin yaptığı açıklama gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alırken karar da 20 Mart tarihinde açıklanmış olacak.

NOT: Bu yazıda herhangi bir yatırım tavsiyesi verilmemişti.

Emlak365.com