Promosyon kampanyaları değişti! Emeklilere 10.000 TL ek ödeme!

Emekli maaş promosyonlarında Mayıs ayı güncellemesi yapıldı mı? Emekli maaş promosyonu ödemelerini arttıran bankalar hangileri? Emekli maaş promosyonu kampanyaları hakkında yeni gelişmeler büyük bir merakla araştırılıyor.
Promosyon kampanyaları değişti! Emeklilere 10.000 TL ek ödeme!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları emekli vatandaşlarca merak ediliyor. Bu kampanyalardan yararlanarak kendilerine ek gelir imkanı oluşturmak isteyen emekliler aldıkları bu destekle beraber bütçelerindeki açıkları kapatabiliyorlar. Bunun için de bankaların kampanyalarda yaptıkları güncellemeler direkt olarak takip ediliyor. 

Bankalar emekli maaş promosyonu kampanyalarını her ayın başında güncelliyorlar. Yapılan güncellemeler ile emekli maaş promosyonu olarak o ay ödenecek olan tutarlar belirleniyor. Bu hareketleri takip eden emekliler ise en avantajlı banka ile anlaşıp daha yüksek seviyeden ödeme alabiliyorlar. 

BANKALAR PROMOSYONDA İKİYE BÖLÜNDÜ

Emekli maaş promosyonlarında bankalar politika açısından ikiye ayrıldılar. Bazı bankalar SGK ile yaptıkları protokolde belirlenen asgari tutarları ödemeyi ve herhangi bir şekilde zam yapmamayı tercih ediyorlar Bu bankaların başında da kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank geliyor. Bunların yanında bazı özel bankalar da aynı seviyeden ödemeler yapıyorlar. Emekli maaşlarına göre bu bankaların maaş promosyonu ödemeleri 3.000 TL ile 5.000 TL arasında değişiyor!

8.500 TL PROMOSYON VEREN BANKALAR

Emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında bazı bankalar tarafından emeklilere 8.500 TL'ye kadar maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Bu tutar 10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı alan emeklileri kapsıyor. Genellikle de 7.000 TL emekli maaş promosyonu kalan 1.500 TL ile ek promosyon olarak ödeniyor. Akbank, Garanti BBVA ve Yapı kredi Bankası bu tarifeyi uyguluyorlar. 

10.000 TL PROMOSYON VEREN BANKALAR!

10.000 TL emekli maaş promosyonu veren iki adet banka bulunuyor. Ek promosyon ödemesi ile ING Bank 8.500 TL'nin üzerine 1.500 TL ekleyerek hesaplara 10.000 TL yatırıyor. Denizbank ise EYT'lilere yönelik 10.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. 

İŞ BANKASI VE QNB FİNANSBANK KAMPANYALARI!

İş Bankası emeklilere en fazla 7.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapıyor. QNB Finansbank ise 9.200 TL'ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi yapılacağını açıkladı.