Promosyonda yeni dönem! QNB Finansbank emeklilere 9.200 TL ödeyecek!

Emekli maaş promosyonlarında yeni dönem başladı. Her ay yenilenen kampanyalar ile emekliler binlerce lira ödeme alabiliyorlar. QNB Finansbank emeklilere ne kadar ödeme yapacak?
Promosyonda yeni dönem! QNB Finansbank emeklilere 9.200 TL ödeyecek!

Türkiye’de emekli vatandaşların maaşlarının biraz düşük kalması hayat pahalılığı karşısında gelirlerin erimesi ve bütçe açıkları ile sonuçlanıyor. Bu sürece giren emekliler ise kendilerine sağlanan imkanları değerlendirmek istiyorlar ama pek de fazla imkanları olmuyor. En avantajlı olan ise bankaların emekli maaş promosyonlarından faydalanmak oluyor. Bu imkanı kullanan emekliler bir miktar olsun finansal olarak rahatlayabiliyorlar.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONLARINDA YENİ DÖNEM BAŞLADI!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarında yeni dönem başladı. Emekli promosyonlarını bankalar her ayın başında yeniliyorlar. O ay uygulanacak olan promosyon tarifelerini açıklayan bankalar emeklilere ayın fırsatlarını sunuyorlar. Bankaların promosyon tarifelerini inceleyen emekliler de kendilerine en iyi imkanları sunan banka ile çalışmaya başlıyorlar. Mayıs ayının emekli maaş promosyonu kampanyaları açıklandı ve yeni dönemde böylece başlamış oldu.

3 YILLIK ANLAŞMA ŞART!

Bankalardan emekli maaş promosyonu ödemesi almak isteyen emeklilerin promosyon sözleşmesi imzalamaları gerekiyor. Emekli maaşını bir başka bankaya 3 yıllık süre boyunca taşımayacağına dair söz veren emekliler bankadan böylece maaş promosyonu ödemesi alma hakkı elde ediyor. Banka ile imzalanan sözleşmeden cayılması durumunda ekstra bir tazminat maddesi de bulunmuyor.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU MAYIS TARİFESİ!

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilere şu promosyon ödemeleri yapılacak:

-Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.800 TL,
-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.600 TL,
-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 7.200 TL
-Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara 8.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılacak.

EK PROMOSYON 1.200 TL!

Emekli maaşını QNB Finansbank’a taşıyanlara bu banka tarafından ek promosyon imkanı da sağlanıyor. Emekli müşteriler QNB Finansbank’tan aldıkları kredi kartı üzerinden yapacaklar market ve eczane harcamalarından 1.200 TL indirim elde ediyorlar. Bu şekilde 8.000 TL’ye kadar emekli maaş promosyonu alan emeklilerin alabilecekleri promosyon ödemesinin toplamı 9.200 TL’ye yükselebiliyor.