PTT'den Nakit Para İhtiyaçlarına Şartsız 30.000 TL Destek! Başvurular PTT Şubelerinden

PTT ihtiyaç kredisi ile kefil olmadan özel şartsız 30.000 TL limit sağlanır. 36 ay vadeli PTT nakit destek ihtiyaç kredisi için uygulanacak faiz oranları da kurum tarafından açıklandı.
PTT'den Nakit Para İhtiyaçlarına Şartsız 30.000 TL Destek! Başvurular PTT Şubelerinden

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere PTT'den 30.000 TL nakit destek başvuruları açıldı. Kurumun aracı olarak kullandığı banka üzerinden verilen kredi PTT'den çekilir ve ödemeler PTT'ye yapılır. Ayrıcaa ödemeler için maaş müşterilerine otomatik ödeme uygulanır. İşte o detaylar.

PTT'DEN EMEKLİLERE 80.000 TL

PTT emekli maaş müşterisi olanlara 80.000 TL kredi veriyor. Bu kredide tek şart maaşın PTT üzerinden alınıyor olması koşulunun yerine getirilmesi. Bu koşulun dışında özel şart bulunmuyor. Müşterilere sunulan kredi özellikleri 36 ay vade yanında farklı faiz oranları. Banka emekli kredisinde aylık faizin yüzde 2.39 bandından başladığını ve kişiye gör değiştiğini duyurdu.

* Kredi kullanım limiti en az 1250 TL, en yüksek 80.000 TL'dir.

* Kredi faiz oranları yüzde 2.39'dan başlar.

* Geri ödemeler aylık eşit taksit ve 36 ay vadelidir.

* Kredi Tahsis Ücreti kullanılan kredi tutarının binde beşi kadardır.

* Başvuru onayı için 80 yaş uygulması bulunuyor.

PTT'DEN HERKESE 30.000 TL

PTT'nin 2022 yılında sunduğu kredi olanaklarından birisi de herkese 30 bin TL imkanı. Tüm memur, işçi ve özel sektör çalışanları için geçerli bu kredi paketinde en üst limit 30 bin TL olarak uygulanır. Kurum söz konusu kredi için müşterilerden kefil şartı aranmadığını, özel şartların bulunmadığını ve kişiye özel faiz uygulandığını ilan etti.

İhtiyaç kredisi için PTT açıklamasında "Acil nakit ihtiyacı olanlara Kefilsiz, Şartsız Aktif Bank'tan İhtiyaç Kredisi! Nakit ihtiyaçlarınız için, %2,79'dan başlayan faizlerle 36 ay vade ve 30.000 TL ye kadar" bilgisini verdi.

Tüm kredi türleri için başvurular PTT şubelerine yapılacak onay halinde ödeme ve diğer tüm aşamalar yine kurumun şubeleri üzerinden tamamlanacak.