QNB Finansbank'tan 150 Bin TL Konut Kredisi Çekenler Toplam Kaç TL Faiz Ödüyorlar?

Konut kredisi kullanmak için QNB Finansbank'ı tercih edecek olanlar hangi maliyetlerle karşılaşıyorlar? QNB Finansbank'ın konut kredisi aylık faiz oranı yüzde kaç? 120 ay vadeli konut kredisi hesaplamasında 150 Bin TL'lik kredinin aylık taksiti ne kadar, toplam kaç TL faiz ödenir?
QNB Finansbank'tan 150 Bin TL Konut Kredisi Çekenler Toplam Kaç TL Faiz Ödüyorlar?

Konut kredisi kullanmak isteyenler kredi maliyetlerini araştırmaya devam ediyorlar. Bankalarda konut kredilerinin aylık faiz oranları en çok araştırılan konular arasında başta geliyor. Bir ev satın alma planı olanlar bir anda toplam maliyeti karşılama imkanına genellikle sahip olamıyorlar. Yükselen konut fiyatları da vatandaşlar için bu süreci oldukça zorlaştırıyor. Dolayısıyla konut kredisi kampanyalarına çok büyük bir ilgi gösteriliyor. 

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar geçtiğimiz günlerde yaptığı konut kredisi açıklamasında son bir aylık süreçte vatandaşların kredi taleplerinin arttığını ve konut kredisi kullandırma oranlarının yükseldiğini söyledi. Konut kredilerine karşı böyle bir ilgi uyanırken QNB Finansbank'ın da konut kredisi kampanyası merak edilen bankacılık ürünlerinden birisi oldu. Peki QNB Finansbank hangi koşullarda müşterilerine konut kredisi kullandırıp ev sahibi olmalarına aracılık ediyor? 

QNB FİNANSBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASININ ŞARTLARI NELERDİR?

Ev satın alırken konut finansmanı için QNB Finansbank'a başvuru yapacak olanlar bu bankanın konut kredisi kampanyasının tüm özelliklerini merak ediyorlar. Konut kredisi çekmek için QNB Finansbank'ı tercih edecek olanlara bu banka hangi imkanları sağlıyor? 

QNB Finansbank konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilere aylık yüzde 2,37 oranında kredi faizi uygulanıyor. Müşteriler kullandıkları bu konut kredisi için ciddi bir maliyeti gözden çıkarmak durumunda kalıyorlar. Kamu bankalarından konut kredisi kullanılması halinde daha düşük maliyetler görülebilse de o bankalar da her müşterinin konut kredisi talebini onaylamıyorlar. Bundan dolayı özel bankaların konut kredileri de tercih edilen kredi ürünlerinden oluyor. Bu maliyet yüksekliği yine de enflasyon ile karşılaştırıldığında çok önemli bir maliyet avantajı sağlayabiliyor. 

Konut kredisi kullanmak için QNB Finansbank'ı tercih eden müşteriler bu kredileri 120 aya kadar vade ile kullanabiliyorlar. Müşteriler 10 yıl vadeye yayılan bir sistem içerisinde konut kredisi borcunu ödeyebiliyorlar. Bu şekilde konut kredisi taksitleri de düşük seviyede tutulabiliyor. 

150 BİN TL KONUT KREDİSİ MALİYETİ NE KADAR?

QNB Finansbank'tan 150 Bin TL Konut Kredisi Çekenler Toplam Kaç TL Faiz Ödüyorlar?

QNB Finansbank'tan konut kredisi çeken müşterilere aylık yüzde 2,37 oranında kredi faizi uygulanıyor. Müşteriler 120 ay vadeli 150 Bin TL konut kredisi çekmeleri halinde bankaya aylık 3.783 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti de 456.330 TL oluyor. 120 ay vadeli 150 Bin TL'Lik konut kredisinin toplam faiz maliyeti ise 306 Bin TL olarak hesaplanıyor.