Renault Clio bu fiyatla satışa çıktı! Ay sonuna kadar süresi var!

Renault firmasının en çok satışını yaptığı modellerden olan Renault Clio için Mart ayı fiyat listesi merak ediliyor. Renault Clio’ya zam yapıldı mı, fiyatlar ne kadar oldu?
Renault Clio bu fiyatla satışa çıktı! Ay sonuna kadar süresi var!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler fiyat listelerini en ince ayrıntısına kadar incelemeye devam ediyorlar. Sıfır kilometre otomobillerin fiyatları düzensiz aralıklarla zamlanabiliyor. Bu zamlar da sıfır kilometre araç alacakların ortaya koyacakları bütçeleri etkiliyor. Her ay en az bir defa zam yapılan sıfır kilometre otomobiller için son fiyatlar merak ediliyor. Fiyatı araştıran modellerden birisi de Renault Clio oldu.

RENAULT CLİO FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU

Sıfır kilometre otomobil piyasasında en çok tercih edilen modellerden birisi de Renault Clio oluyor. Bunun bazı nedenleri bulunuyor. Renault’un klasik modelleri arasına giren Renault Clio hitap ettiği müşteri kitlesi için iyi bir sıfır kilometre otomobil olarak biliniyor. Bunun yanında biraz uygun fiyatlı olmasından dolayı çokça tercih ediliyor. Bu da talepleri ve beraberinde satış rakamlarını etkiliyor.

Renault Clio için firma tarafından Mart ayı boyunca uygulanması beklenen fiyat listesi açıklandı. Mart ayında fiyatlarda yükseliş yapmayan firma en düşük fiyatlı Clio’yu 459.900 TL olarak açıkladı. Bu tamamen boş donanım olurken müşterilerin isteklerine göre farklı donanım seçenekleri de bulunuyor. Bu donanım seçeneklerine göre fiyatlar değişirken Renault Clio’nun en üst donanımının fiyatı 669.900 TL olarak açıklandı.

Renault Clio için firma tarafından Mart 2023 sıfır kilometre otomobil fiyat listesi şöyle açıklandı:

-Renault Clio Joy 1.0 Sce 65 bg: 459.900 TL
-Renault Clio Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 565.000 TL
-Renault Clio Touch 1.0 TCe 90 bg: 525.000 TL
-Renault Clio Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 620.000 TL
-Renault Clio Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 669.900 TL