Renault Clio zamlı fiyat listesi! Ara zam geldi, fiyatlar yükseldi!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler kasım ayında ara zamlarla karşılaşmaya başladılar. Son olarak Renault firması otomobil fiyatlarında güncelleme yaptı. Renault Clio model sıfır kilometre otomobilin fiyat listesi değişti.
Renault Clio zamlı fiyat listesi! Ara zam geldi, fiyatlar yükseldi!

Türkiye’de otomobil satın almak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Otomobil firmalarının her ayın başında araçların fiyatlarına zam yapmalarına alışıldı. Ancak bazı aylarda ayın ortasında fiyatlara ara zamlar yapılıyor. Kasım ayında da bazı otomobil firmaları araç fiyat listelerine ara zamları uyguladılar. Bu firmalardan birisi de Renault oldu.

NEDEN ARA ZAM YAPILDI?

Otomobil fiyatlarına yapılan ara zammın nedeni merak ediliyor. Araç fiyatlarına olağan şekilde her ayın ilk haftasında normal zamlar zaten uygulanıyordu. Ancak bu ay euro/dolar paritesinde köklü bir değişim meydana geldi. Kısa bir süre önce doların değerinin altına sarkan euro kayıplarını geri aldı. Euro ile fiyatlanan otomobillerde de bir maliyet artışı meydana geldi. Bu maliyet artışı da otomobillerin fiyat listesine eklendi.

RENAULT CLİO FİYATLARI ZAMLANDI!

Renault’un alt segment otomobilleri arasında yer alan Renault Clio için de zam kararı verildi. Artık bu otomobilin sıfır kilometresini satın almak isteyenler en düşük donanımda yaklaşık 10 Bin TL fazladan ödeme yapmak zorunda kalacaklar. Donanım farklarına göre Renault Clio model araçlara farklı farklı zamlar uygulandı. Yeni fiyat listeleri artık tün Renault bayilerinde de geçerli olmaya başladı.

RENAULT CLİO FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Renault Clio için yeni fiyat listesi belirlenerek uygulamaya sokuldu. Buna göre yeni fiyat listesi şu şekilde oldu:

-Renault Clio Joy 1.0 Sce 65 bg: 448.000 TL
-Renault Clio Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 516.000 TL
-Renault Clio Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 536.900 TL
-Renault Clio Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 578.900 TL