Renault yarısını peşin ödeyene sıfır Clio'yu hemen teslim edecek duyanlar almaya koşacak

Eylül ayı sıfır araç kampanyaları büyük ilgi görmeye devam ederken bu kampanyalardan birini de Renault açıkladı! Renault Clio Eylül 2022 kampanyası ile sıfır araç almak isteyen müşterilerine yarısı peşin yarısı 2023'te ödemeli kampanyasını duyurdu.
Renault yarısını peşin ödeyene sıfır Clio'yu hemen teslim edecek duyanlar almaya koşacak

Sıfır araç almak isteyenler araba markalarının Eylül ayı kampanyalarını yakından takip ederken bu duyurulardan birini de Renault yaptı. Türkiye'nin en çok satan araba markaları arasında ilk sıralarda yer elan Renault kendi segmentinin lider modelleri arasında gösterilen Clio modelinde müşterilerine ödemede büyük avantaj sağladı. 

Artan araç fiyatlarına karşılık müşterilerine ödeme avantajı sunarak satış fiyatlarını düşürmeyi amaçlayan Renault markasında Clio modeli için isteyen kişilere düşük faizli kredi desteğinin yanı sıra ödemelerinin yarısını peşin yapan kişilere de kalan tutarı 2023 yılına öteleme imkanı sundu. 

RENAULT CLİO EYLÜL 2022 FİYAT LİSTESİ! 

Renault Clio Joy 1.0 SCe 65 bg Donanım Paketi Eylül ayı kampanyalı satış fiyatı 403 Bin TL 

Renault Clio Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg Donanım Paketi Eylül ayı kampanyalı satış fiyatı 485 Bin 900 TL 

Renault Clio Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg Donanım Paketi Eylül ayı kampanyalı satış fiyatı 506 Bin TL 

Renault Clio Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg Donanım Paketi Eylül ayı kampanyalı satış fiyatı 548 Bin TL 

Renault yarısını peşin ödeyene sıfır Clio'yu hemen teslim edecek duyanlar almaya koşacak

RENAULT ÖDEME KAMPANYASI İLE YARISI PEŞİN, YARISI SENEYE ARABA NASIL ALINABİLİR?

Renault kampanyalar bölümünde yapılan açıklama ile "Eylül’de 2022 model yılı Clio Joy 1.0 SCe 65 bg alanlar, Renault Finans’tan kredi kullanılması koşuluyla araç bedelinin yarısını şimdi, kalanı bir sene sonra tek seferde 2023 Eylül’de öde kredi kampanyasından yararlanabilmektedir" ifadelerine yer verilerek belirlenen modelde geçerli olmak üzere Eylül ayına kadar ötelemeli araç alma fırsatı sunulacağı ilan edildi.