Saat 00.00'dan sonra akaryakıtta tarife değişiyor! Benzinden sonra gelen indirim yüzleri güldürecek

Otomobil sahiplerinin en çok şikâyet ettiği zamlı akaryakıt fiyatlarıdır. Uzun bir aradan sonra otomobil sahiplerinin cebini rahatlatacak indirim haberi sonunda geldi. İşte detaylar…
Saat 00.00'dan sonra akaryakıtta tarife değişiyor! Benzinden sonra gelen indirim yüzleri güldürecek

Uzun zamandır zam haberleri duyan otomobil sahipleri bu haberi duyunca havalara uçacak. Detaylar haberimizde…

banka

MOTORİNE DEV İNDİRİM GELİYOR! ÇİFTÇİ BAYRAM YAPACAK... 6 EKİM 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Akaryakıt fiyatlarında son dönemde yaşanan artış düşüş eğilimi gösterirken, motorin fiyatlarında düşüş yaşanmaması tepkilere neden oldu. Mazotun azaltılmasıyla ilgili müjdeli haber geldi. İşte dizel fiyatlarında son durum...

Akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeler araç sahiplerini sevindirecek. Özellikle benzin ve motorin fiyatlarında düşüş haberi, yakıt maliyetinden endişe duyan sürücüler için olumlu bir gelişme gibi görünüyor.

BENZİNE TOPLAMDA 3 LİRA 25 KURUŞ İNDİRİM

Son olarak akaryakıt fiyatlarında art arda yapılan 3 lira 25 kuruşluk indirimler sürücülere biraz nefes aldırdı. Ancak fiyat indirimleri bununla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Şu sıralar dizel fiyatlarına ilişkin güzel haberler var.

CUMARTESİ GÜNÜ MOTORİNE İNDİRİM

Motorin fiyatlarında indirime gidilmesi için tarih verildi. Cumartesi gününden itibaren motorin fiyatlarının 2,93 TL düşmesi bekleniyor.

6 EKİM 2023 CUMA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

GÜNCEL MOTORİN FİYATLARI:

İstanbul Avrupa: 40,20 Türk Lirası

İstanbul Anadolu: 40,14 Türk Lirası

Ankara: 40,76 Türk Lirası

İzmir: 40,96 Türk Lirası

GÜNCEL BENZİN FİYATLARI:

İstanbul Avrupa: 34,68 Türk Lirası

İstanbul Anadolu: 34,63 Türk Lirası

Ankara: 35,29 Türk Lirası

İzmir: 35,41 Türk Lirası

İNDİRİMLER NEDEN OLDU?

Akaryakıt fiyatlarındaki düşüş dünya piyasasında Brent petrol fiyatlarındaki düşüşten kaynaklanıyor. Brent petrol fiyatları son haftalarda 100 doların altına düştü. Bu durum Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına ve yapılan indirimlere de yansıdı.

İNDİRİMLER SÜRER Mİ?

Küresel piyasada Brent petrol fiyatındaki düşüş devam ederse akaryakıt fiyatlarındaki düşüşün devam etmesi bekleniyor. Ancak petrol fiyatlarının tekrar yükselmesi durumunda fiyat düşüşünün sona ermesi veya fiyatların artması muhtemel.