Şartlar belli oldu! İş Bankası'na gelene 10 bin TL nakit avans verilecek! Kampanya için sayılı gün

İş Bankası tarafından yapılan son duyuru ile birlikte İş Bankası müşterisi olan kişilere 10 bin TL nakit avans verileceği öğrenildi. Kart kampanyaları ve detayları belli oldu.
Şartlar belli oldu! İş Bankası'na gelene 10 bin TL nakit avans verilecek! Kampanya için sayılı gün

Vatandaşların ihtiyaçlarının artması ile birlikte bankalar tarafından vatandaşların ihtiyaçlarını kolay bir şekilde sağlayabilecekleri kredi ve kart kampanyaları da duyurulmaya başlandı. Yapılan bu duyurular ile birlikte kişilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için verilecek olan bu tutarların ödeme esnasında da kolaylık sağlayacak şekilde olduğu açıklandı. 

Bankalar tarafından yapılan kampanyalara bir yenisi daha eklendi. İş Bankası tarafından yapılan açıklama ile birlikte İş Bankası müşterisi olan kişilere 10 bin TL nakit avans verileceği öğrenildi. Oldukça büyük ilgi uyandıran bu kampanyanın detayları ise merak edilmeye başlandı. 

10 BİN TL NAKİT AVANS VERİLECEK! 

Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından faizli ve faizsiz olmak üzere iki çeşit nakit avansın bulunduğu ifade edildi. yapılan açıklamada 5 bin TL'ye kadar olan kredilerde herhangi bir şekilde faiz işlemi uygulanmazken, 10 bin TL'ye kadar olan kredilerde ise belirlenen faizin geçerli olacağı ifade edildi. Detaylar ise İş Bankası tarafından açıklandı. 

DETAYLAR BELLİ OLDU! 

Kampanya hakkında vatandaşların bilmesi gereken tüm detaylar şu şekilde açıklandı; 

  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans sadece 5 ay vade için geçerlidir. 
  • Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 10.000 TL arasında olacaktır. Kullanılabilecek Taksitli Nakit Avans tutarı, kartın kullanılabilir nakit avans limiti ile sınırlandırılmıştır.
  • Kampanya kapsamında tanımlanan Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı, azami 2 seferde ve toplamda tanımlanan tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabilecektir. 
  • Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziki teslimini beklemeden İşCep veya Maximum Mobil’den kredi kartı limitinin %50’sini aşmamak koşuluyla 5.000 TL‘ ye kadar(5.000 TL dahil) kampanya kapsamında faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilecektir.
  • 5 aydan farklı vadelerde ve 10.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

HANGİ KARTLAR İÇİN GEÇERLİ OLACAK! 

Banka tarafından yapılan açıklamalara göre kampanyanın dahil edildiği kartların İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları olduğu öğrenildi. Kampanyanın dışında tutulduğu kartlar ise Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart şeklinde açıklandı. 

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vatandaşlar tarafından avantajlı bulunan bu kart kampanyasına nasıl başvuru yapılabileceği konusu da en çok merak edilenler arasında yer aldı. Yapılan açıklamalara göre kişilerin başvurularını "Kampanyadan 28.02.2023 tarihine kadar İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler yararlanabilecektir." şeklinde yapabilecekleri ifade edildi.