Sevdiklerinize Çiçek Gönderirken İş Banklı Olmanın Farkını Yaşayın! İş Bankası'ndan ÇiçekSepeti'ne Özel İndirim!

İş Bankası, çiçek ve hediye gönderiminde ülkemizin en bilinen markası olan ÇiçekSepeti ile bir anlaşma imzaladı ve yeni kampanya başlatıldı.
Sevdiklerinize Çiçek Gönderirken İş Banklı Olmanın Farkını Yaşayın! İş Bankası'ndan ÇiçekSepeti'ne Özel İndirim!

İş Bankası, çiçek ve hediye gönderiminde ülkemizin en bilinen markası olan ÇiçekSepeti ile yepyeni bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşmaya göre ÇiçekSepeti ödemelerinde Maximum özellikli kredi kartı ya da banka kartını kullanan İş Bankası müşterileri, özel indirim fırsatından yararlanacak. Siz de sevdiklerinize mutlu bir an yaşatmak için bu eşsiz fırsatı sakın kaçırmayın.

ÇiçekSepeti’ nde bulunan binlerce çiçek ve benzeri hediyelik ürün ile sevdiklerinize tatlı birer sürpriz yapabilir, onlara verdiğiniz değeri bu şekilde perçinleyebilirsiniz. Bunu yaparken avantajlı ödeme seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. İş Bankası müşterisiyseniz Maximum özellikli kartınızla ödeme yaparak size özel indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

İş Bankası Rozetli Ürünlerde İndirim Fırsatı

ÇiçekSepeti web adresi ve mobil uygulaması üzerinde yer alan rozetli ürünlerde geçerli olan bu kampanya çok ama çok hoşunuza gidecek. Satın alacağınız ürünlerde rozet bulunup bulunmadığını kontrol edebilirsiniz. Kampanyada İş Bankası Maximum özellikli banka kartı ya da kredi kartını kullanan İş Bankası müşterilerine indirim sağlanacaktır. Örneğin; 100 TL’ye satın alacağınız bir ürün için Maximum özellikli kartınızı kullanırsanız ödeme tutarı 85 TL’ye inmiş olur. Daha yüksek tutarlı çiçek ve hediyelerde yararlanacağınız indirim tutarı da artmış olacaktır.

İş Bankası Maximum uygulamasını cep telefonunuza indirerek kampanya için ‘’Katıl’’ butonuna basabilir ve daha sonra ister web site üzerinden, ister mobil uygulama ile göndereceğiniz çiçeği belirleyebilirsiniz. Rozetli ürünlerin ödemesi esnasında Maximum banka kartı ya da kredi kartınızı kullanmanız halinde anında indirim uygulanır.

Kampanya, Maximum Kart, Maximum Pati Kart, MercedesCard, Maximiles, Maximum Genç, İş Bankası Maximum özelliği bulunan banka ve kredi kartlarını kapsamakta. Ticari kartlar ile aidatsız kartlar ise kampanyaya dahil değil. İptal edilen işlemlerde ya da iadesi sağlanan ürünlerde indirim hakkı kaybedilmiş olur.

Sevdiklerinizin yüzünü güldürmek ve onlara verdiğiniz değeri hissettirmek için bu avantajlı fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İş Bankası’nın bu özel kampanyası, ÇiçekSepeti tarafından sunulan diğer kampanya ve indirimlerden faydalanmanıza engel teşkil etmez. ÇiçekSepeti tarafından sunulan indirimlerin yanı sıra İş Bankası iş birliği ile sağlanan bu indirim hakkından da yararlanabilirsiniz.