Seyahat edecek olanlara müjde! Yapı Kredi kampanya dahilinde uçak biletlerinin 1.000 lirasını ödüyor!

Seyahat planı yapanlara müjdeli haber Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi, uçak bileti harcamalarına 1.000 TL destek kampanyasını duyurdu. Kampanyaya katılanların alacağı uçak biletinin 1.000 lirasını Yapı Kredi ödüyor! İşte detaylar…
Seyahat edecek olanlara müjde! Yapı Kredi kampanya dahilinde uçak biletlerinin 1.000 lirasını ödüyor!

Bankaların müşterilerine yönelik sunduğu kampanya ve fırsatlar hız kesmeden devam ediyor. Hemen hemen her ürün ve hizmet sektörüne yönelik gelen kampanya fırsatlarına bir yenisi de Yapı Kredi’den eklendi. Uzun yıllardır müşterilerine yönelik birçok alanda çeşitli kampanyalar sunan Yapı Kredi, bu kez de seyahat harcamalarına yönelik kampanyasını duyurdu. Bu kampanya ile Yapı Kredi, uçak bileti harcamalarının 1.000 lirasını karşılıyor.

Yaz dönemi sona erdi ancak birçok vatandaşın tatil planı henüz sonuçlanmadı. Tatil dışında iş seyahati veya gezi için seyahat planlayan birçok kişi, seyahat harcamalarına karşılık kampanya ve fırsat arayışlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yapı Kredi de uçak bileti harcamalarına yönelik kampanyasını duyurdu. Bu kampanya dahilinde, Yapı Kredi uçak bileti harcamalarının 1.000 TL’sini karşılıyor. İşte detaylar…

UÇAK BİLETİNİN 1.000 TL’Sİ YAPI KREDİ’DEN

tickets-airline-computer.jpg

Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden müşteri olup kredi kartına başvuruda bulunanlar, 24 saat içinde Yapı Kredi Kartı ile uçak bileti almaları karşılığında harcamalarının 1.000 TL’sini iade olarak alıyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin, mobil uygulama üzerinden “Yapı Kredili Ol” butonuna tıklayarak adımları takip etmesi ve banka müşterisi olduktan sonraki 24 saat içinde Kredi Kartı ile uçak bileti alması gerekiyor.

KAMPANYA DETAYLARI

14 Eylül - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan, yalnızca ilk kez Yapı Kredi müşterisi olanlar yararlanabilir. Sadece mobil uygulama üzerinden izlenen adımlar ile müşteri olanların yararlanabildiği kampanyada, müşteri olduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerin başvuruları banka tarafından değerlendirilir ve başvurunun onaylanması ve kullanıma açılması durumunda kampanyaya katılım sağlanabilir.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Kullanıcıların Yapı Kredi müşterisi olma süreçlerinde, görüntülü görüşme sırasında uçak bileti kampanyasından yararlanmak istediklerini belirtmeleri ve “YKUÇAK1000” kodunu müşteri temsilcilerine iletmesi gerekiyor. Kampanya kapsamında uçak bileti harcamalarındaki 1.000 TL’lik iade, 10 Ekim 2023 tarihinde alışveriş yapılan karta yüklenecek.