SGK Prim Borcunu Peşin Ödemek İsteyen veya Destek Kredisi Arayan Esnafa Büyük Yardım! 150 Bin Liralık Yeni Kredi Paketi

Emekliye KOBİ kredisi paketleri açıklanmaya devam ediyor. Özellikle prim borcunu ödemekte zorlana işletmeler için 150 bin liraya kadar anında kredi desteği geldi…
SGK Prim Borcunu Peşin Ödemek İsteyen veya Destek Kredisi Arayan Esnafa Büyük Yardım! 150 Bin Liralık Yeni Kredi Paketi

Denizbank tüm KOBİ ve işletmeler için avantajlı kredi paketlerini duyurmaya devam ediyor. 60 ay vade ile 150 bin TL’ye kadar Emekliye KOBİ kredisi verilmesini öngören Denizbank, SGK prim botçunu peşin ödemek isteyenler tarafından kullanılabilecek. Sadece prim borçlarını toplu ödemek için değil aynı zamanda işletmelerinin ticari ihtiyaçlarını karşılamak için de vatandaşların krediden yararlanması sağlanacak.

Denizbank Emekli KOBİ Kredisi

Denizbank’ın esnaf ve KOBİ’ler için özel sağladığı krediler verilmeye devam ediyor. 60 ay vade seçenekleri ile Emekliye KOBİ kredisi sunan Denizbank, işletme sahiplerinin SGK prim borçlarını toptan ödemeleri için veya ticari ihtiyaçları için kullanılmak üzere 150 bin liraya kadar kredi desteği sağlanacak. Ayrıca yeterli teminatı göstermeyen emekli KOBİ’ler, KGF (Kredi Garanti Fonu) desteğinden yararlanabilecektir.

Krediden yararlanmak için emekli maaşını Denizbank’tan alan veya Denizbank’a aktarmayı kabul eden herkes yararlanabilecek. Sadece emekli KOBİ ve işletmeler için değil aynı zamanda tüm küçük, orta ve büyük işletmeler için benzer avantajlara sahip Denizbank esnaf kredileri sunulmaktadır.

Denizbank Taksitli Ticari Krediler

Denizbank’ın Taksitli Ticari Krediler kapsamında yer alan avantajlarından yararlanarak, işletmeleri için sermaye ihtiyaçlarını karşılamak veya yatırım yapmak isteyenler için esnek ödeme koşulları ve uygun faizlerle krediler sunuluyor. İşletmelerin nakit akışına uygun olarak belirlenecek ödeme yöntemlerine göre, düşük faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri ile kredi kullanımı mümkündür.

Taksitli ticari krediler kapsamında tüm sektörler için özel kredi seçenekleri de yer almaktadır. Bu sayede sektör ve işletmesine özel kredilerden yararlanarak, özellikle pandemi sonrasında işletmeleri için kredi arayanlara cazip teklifler sunuluyor. Türkiye genelinde Denizbank başta olmak üzere devlet destekli esnafa özel kredi paketleri de duyurulmaya başladı. Covid – 19 salgının yaralarının sarılması için esnafa destek kredileri kapsamında düşük faiz ve uygun ödeme seçenekleri sunulmaya devam ediyor.