SGK sigorta girişi olanlara duyuru yapıldı! 90 günlük sigortası olana bile Ziraat Bankası 25 bin TL ödeme yapacak

Ziraat Bankası vatandaşın kara gün dostu olarak destek ödemelerini ve kredi paketlerini arttırmaya devam ederken bu paketlerden biri de SGK girişi olanlara sunuldu. Asgari ücretli çalışanlara, SGK girişi olanlara destek kredisi başvuru ekranı açıldı!
SGK sigorta girişi olanlara duyuru yapıldı! 90 günlük sigortası olana bile Ziraat Bankası 25 bin TL ödeme yapacak

Yıl sonuna doğru vatandaşı yılbaşı alışveriş heyecanı sararken yükselen harcamalar nakit para ihtiyacını da arttırmıştı. Özel bankaların ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları cepleri yakarken imdada yine Ziraat Bankası koştu. 

Devlet bankası olmasının yanı sıra Türkiye'nin en büyük ve güçlü bankası olan Ziraat Bankası sigorta girişi olan müşterilerine yönelik yeni bir destek paketini devreye aldı. Sigortalı çalışanlar ve asgari ücretli çalışanlara yönelik olarak başlatılan destek paketi ile 25 bin liraya kadar nakit para desteği sağlanacağı ilan edildi. 

ZİRAAT BANKASI SGK GİRİŞİ OLAN SİGORTALILARA DESTEK KREDİSİ VERECEK! 

Kamu bankası olmasının verdiği avantaj ile müşterilerine özel fırsatlar sunan Ziraat Bankası bir kere daha elini taşın altına koydu ve müşterilerine destek kredisi paketini devreye aldı. Sigortalı çalışan ve aylık düzenli gelir belgesi olan kişilerin başvurusuna açılan kampanyada birbirinden cazip fırsatlar ve düşük faiz oranı ile nakit para desteği sağlanacağı ilan edildi. 

Banka kredileri, konut kampanyaları, TOKİ satışları, EYT haberleri, ucuz konut ve lojman satış ilanları, altın ve dolar haberlerini anlık olarak takip etmek için uygulamalarımızı indirerek gelişmelerden anlık haberdar olabilirsiniz...

Android uygulamamız için TIKLAYINIZ... 

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ...

Huawei uygulamamız için TIKLAYINIZ... 

SGK sigorta girişi olanlara duyuru yapıldı! 90 günlük sigortası olana bile Ziraat Bankası 25 bin TL ödeme yapacak

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ, 36 AY VADELİ 25 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİTİ KAÇ TL?

Düzenlenen pakette düşük faiz oranı ile sigorta girişi olan çalışanlar için yüzde 1,79 faiz oranı ile kredi çekme imkanı sunuldu. Başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyası ile sigorta girişi olan ve 3 aydır çalışan yani 90 günlük sigorta girişi olan kişilere ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanı sunuldu. Düzenlenen kampanya kapsamında 36 ay vadeli 25 bin TL kredi çeken kişilerin aylık taksit tutarı 1.018 TL olarak hesaplandı. 

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR, BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

90 günlük sigorta girişi olan, aylık düzenli gelir belgesi olan ve 18 yaşını dolduran herkes Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapma hakkına sahiptir. Ancak düşük kredi notu, kredi sicilinin bozuk olması ya da aylık gelirin krediyi karşılama oranına göre bankanın kredi reddi hakkı da bulunmaktadır. Ziraat Bankası kredi başvurusu tüm Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapılabileceği gibi Ziraat Bankası internet sitesi, mobil şube ve ATM'den de yapılabilmektedir.