Sıfır araç fiyatlarına rekor zam dudak uçuklattı! Bursalı Fiat Egea 342 bin TL zamlandı

Eylül ayı sıfır araba fiyat listeleri yayımlanırken beklendiği üzere zam yağmuru yaşandı. Sıfır araç fiyatları için yeni yükseliş dalgası cepleri yakarken Fiat Egea Eylül 2022 listesi ile yaşanan zam artışı dikkat çekti. İşte yeni fiyatlar...
Sıfır araç fiyatlarına rekor zam dudak uçuklattı! Bursalı Fiat Egea 342 bin TL zamlandı

Enflasyon rakamları ve döviz kurunda yaşanan yükseliş nedeniyle sıfır araç fiyatlarında beklendiği üzere ne yazık ki rekor yükselişler yaşandı. Eylül ayı sıfır araba fiyatları listesi yeni zamlarla açılırken araba fiyatlarında yaşanan yükseliş cepleri yakmaya devam ediyor. 

Pek çok kişinin araç fiyatlarında indirim beklentisi ile alımı ertelemeleri piyasada durgunluk yaşanmasına rağmen fiyatların yine de yükselmesini engelleyemedi. Bir yandan yükselen döviz kuru bir yandan da yükselen enflasyon rakamları piyasada sıfır araç fiyatlarına rekor zam yağmuru yaşanmasına neden oldu. 

SIFIR ARAÇ FİYATLARINDA SON DURUM NE, ARABA FİYATLARI DÜŞECEK Mİ, YÜKSELİŞ SÜRER Mİ?

Araba fiyatları için beklenen Eylül ayı listeleri peş peşe yayımlanırken ne yazık ki fiyatlarda sert yükseliş tüm hızı ile devam ediyor. Toyota Corolla fiyat listesi Eylül 2022 ile beraber Corolla modeline 10 bin 500 TL zam geldi. Fiyatlarda ortalama yüzde 2 seviyesinde artış yaşanırken Türkiye'de üretilen araba modellerinde de yaşanan yükseliş dikkat çekti. 

Sıfır araç fiyatlarına rekor zam dudak uçuklattı! Bursalı Fiat Egea 342 bin TL zamlandı

FİAT EGEA EYLÜL 2022 FİYAT LİSTESİ YAYIMLANDI! 

Türkiye'nin Sedan sınıfında en çok satan modelleri arasında yer alan Fiat Egea modelinde yapılan zamlar ne yazık ki Eylül ayında da devam etti. Yayımlanan listede yer alan en düşük donanım paketi olan Fiat Egea 1.4 Fire 95 HP Easy Manuel Benzinli donanım paketi satış fiyatı 389 bin 900 liradan başlarken en yüksek donanım paketi ise 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT Easy Otomatik Elektrikli-Benzinli pakette belirlenen 651 bin 900 TL oldu. 

SON 7 SENEDE SIFIR ARABA FİYATLARINA KAÇ TL ZAM GELDİ?

Yaşanan süreci değerlendiren otomotiv sektörü uzmanı Emre Özpeynirci sıfır araç fiyatlarına son 7 senede gelen zamlara dikkat çekti. Özpeynirci yaptığı analiz ile 2015 senesinin Kasım ayında 47 bin 900 TL olan Egea fiyatının bugün 389 bin 990 TL olduğu belirterek gelen zamları gözler önüne serdi.