Sıfır araç sahibi olmak isteyenlere Ford yüzde 1,99 faizle 300 bin lira taşıt kredisi verecek!

Araç fiyatlarının arttığı bu son dönemde Ekim ayı içerisinde geçerli olacak taşıt kredisi kampanyası Ford tarafından duyuruldu.
Sıfır araç sahibi olmak isteyenlere Ford yüzde 1,99 faizle 300 bin lira taşıt kredisi verecek!

Ekim ayı için otomobil markaları tarafından yapılan araç kampanyaları devam ediyor! Ford'un resmi internet adresi üzerinden yapılan son duyuruya göre sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler için uygun vade ve faiz oranları ile birlikte toplamda 300 bin TL taşıt kredisi verileceği açıklandı. Kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler tarafından kredinin detayları merak konusu oldu.

FORD UYGUN ÖDEME İMKANLARI İLE TAŞIT KREDİSİNİ DUYURDU!

Resmi internet adresi üzerinden yayımlanan son kampanyaya göre kişilere verilecek taşıt kredisi "Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olun. Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Kuga ve Ford Puma binek model araçların satın alımlarında geçerli; 300.000 TL, 12 ay, %1,991 kampanyaları Ford yetkili satıcılarında." şeklinde duyurular ile açıklandı.

Kredinin detaylarına baktığımız zaman bankalar tarafından verilen yüksek faizli taşıt kredilerinin yanı sıra uygun imkanların sağlanması araç sahibi olmak isteyen vatandaşların da oldukça ilgisini çekti.

screenshot-186.png

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

Uygun faiz oranı ile taşıt kredisi imkanından faydalanmak isteyen kişiler için Ford resmi internet adresi üzerinden detayları şu şekilde açıkladı;

  • Belirtilen aylık %1,99 kampanya faizi, gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının konu olduğu 300.000 TL tutarlı ve 12 ay vadeli Yapı Kredi Bankası kredilerinde geçerlidir.
  • Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 29.400,41 TL'dir.
  • Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 1.800,35 TL kullandırım ücreti, vergiler ve rehin tesis ücreti dahil edildiğinde Yapı Kredi Bankası kredisinin aylık toplam maliyet oranı %2,6500; yıllık toplam maliyet oranı %36,8371 olmaktadır.
  • Belirtilen senaryo BDDK'nın belirlediği kurallar çerçevesinde 300.000 TL kredi kullanılabilen araçlar için geçerlidir.
  • Azami kredi tutarı BDDK tarafından belirlenen yasal limitlere göre her bir araçta farklılık gösterebilir.

NASIL FAYDALANABİLİRİZ?

Son derece uygun ödeme imkanları ile sunulan bu taşıt kredisine ilişkin Ford tarafından yapılan açıklama kapsamında yalnızca Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Kuga ve Ford Puma modellerinde faydalanabileceğimizi, satış işlem detaylarının ise bayilerden yapıldığı ifade edildi.