Simit Sarayı halka arz tarihi! Simit Sarayı kaç lot veriyor, kaç lot talep girilmeli? Talep toplama tarihleri

Halka arzları yakından takip edenler için önümüzdeki günlerde Simit Sarayı’nın halka arz olacağı duyurulmuştu. Katılmak isteyenler Simit Sarayı halka arz tarihi ne zaman? Simit Sarayı kaç lot veriyor, kaç lot talep girilmeli? Sorularına yanıt arıyor.
Simit Sarayı halka arz tarihi! Simit Sarayı kaç lot veriyor, kaç lot talep girilmeli? Talep toplama tarihleri

Aktarılan son habere göre DMR Unlu Mamuller halka arz tarihleri belli oldu. SPK’nın onay verdiği firmalardan biri olan Simit Sarayı halka arz olacak. 110.300.000 TL olan sermayesini halka arz ile 75.000.000 TL kadar katlayarak 185.300.000 TL yapmayı hedefleyen Simit Sarayı halka arz tarihleri belli oldu. Peki, kaç lot girilmesi gerekiyor? Hangi tarihler arasında talep toplanacak? Detaylar haberimizde

SİMİT SARAYI 1 LOT TUTARI

SPK, Simit Sarayı’nın yüzde 70’inin sahibi olan DMR Unlu Mamullerin halka arz olmasını onayladı. Halka arz olacak miktarın 75 milyon TL tutarında olduğu açıklandı. 1 lotun 10,24 TL olacağı ifade edilirken, vatandaşlar ne kadar lot verilebileceğini merak ediyor.

Simit Sarayı halka arz talep toplama tarihi 21-22 Eylül olarak açıklandı. Yani talep toplama işlemi yarın başlayacak ve Cuma günü sona erecek.

SİMİT SARAYI HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA VAR?

Halka arza katılmak isteyenler ne yazık ki her bankadan erişim sağlayamıyor. Simit Sarayı halka arz işlemine katılmak isteyenler için banka listesi şu şekilde:

Burgan, Denizbank, Halk Bankası, ING, İş Bankası, Fibabanka, Oyak, Türkiye Finans, Albaraka Türk, QNB Finansbank, Şekerbank, Vakıf Katılım ve Ziraat Bankası gibi pek çok banka üzerinden katılım sağlanabilecek.

SİMİT SARAYI KAÇ LOT VERİR?

Aktarılan son rakamlara göre Simit Sarayı’nın halka 75 milyon lot dağıtacağı belirtildi. Katılım endeksine uygun olduğu netleşirken, uzmanların değerlendirmelerine göre 30-35 lot girilebileceği belirtildi.

HABERİMİZ YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. UZMANLARIN DEĞERLENDİRMELERİ İLE KALEME ALINMIŞTIR.