Skoda'dan 513.400 TL'lik teklif! Bu model fiyat avantajıyla satışa çıktı!

Sıfır kilometre otomobil fiyatları takip edilirken Skoda fiyat listelerinde güncelleme yaptı. Skoda 513.400 TL’lik duyuru yaparak araç alacaklara cazip bir teklifte bulundu.
Skoda'dan 513.400 TL'lik teklif! Bu model fiyat avantajıyla satışa çıktı!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil sahibi olmanın maliyeti her geçen gün daha da artıyor. Bunun için de araç satın alma kararı verenler piyasada iyice fiyat araştırması yaptıktan sonra karar veriyorlar. Firmalar otomobil fiyatlarında güncelleme yaparken bu güncelleme biraz da zorunlu değişim oluyor. Hem sektörel hem de finansal gelişmeler otomobil fiyatlarında bir artışa neden olabiliyor. Buna bir de 2023 model araçlar için gelen ek zamlar eklenince araç alacaklar en ucuz fiyat araştırmasının içerisinde kendilerini buluyorlar.

SKODA FİYATLARI YENİLEDİ!

Skoda tarafından fiyat listelerinde bir güncelleme yapıldığı bildirildi. Araç sahibi olmak isteyenlere yine da makul bir öneride bulunan Skoda firması 2022 model sıfır kilometre araçları biraz daha uygun fiyatla satışa çıkarıyor. Türkiye’de oldukça tutan bir otomobil markası olan Skoda’nın araçları piyasada talep görebiliyor.

SKODA FABİA EN UCUZU!

Skoda’nın Türkiye’de satışa sunduğu otomobil modelleri arasında en ucuz fiyatlısı Skoda Fabia oldu. Skoda Fabia için fiyat güncellemesi yapıldıktan sonra 2022 modellerin fiyatları 513.400 TL’den başlıyor, 2023 modellerin fiyatları ise 554.900 TL’den başlıyor. Donanım seçeneklerine göre 2022 model Skoda Fabia 643.400 TL’ye yükselebiliyor. 2023 model Skoda Fabia için ise en üst donanımın satış fiyatının 839.900 TL olduğu bildirildi.

İSTEYENLER OTOMOBİLLERİNİ KİŞİSELLEŞTİREBİLİYORLAR!

Skoda Fabia satın almak isteyenlere ücreti karşılığında farklı opsiyonlar da sunulabiliyor. Metalik renk, Exclusive renk, siyah tavan, siyah A sütunu, siyah ayna kapakları, gri tavan, gri A sütunu, gri ayna kapakları, gri ızgara çerçevesi gibi opsiyonlar kullanılarak satın alınan otomobil kişiselleştirilebiliyor.