SMS ile başvuru yapan kazanacak! Vakıfbank harcamalarınıza özel 1200 TL para iadesi yapıyor

Vakıfbank tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte banka tarafından harcamalarınıza özel toplamda 1200 TL para iadesi yapılacağı öğrenildi.
SMS ile başvuru yapan kazanacak! Vakıfbank harcamalarınıza özel 1200 TL para iadesi yapıyor

Vakıfbank müşterilerine özel Ekim ayı boyunca devam edecek olan kampanyayı duyurdu! Yapılan açıklamalara göre kartınız üzerinden yapılacak olan belirli tutarlardaki harcamalara özel toplamda 1200 TL para iadesinin yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda başvuru yapacak olan vatandaşlar için bu tutarların ne kadar olduğu ve katılım için bilinmesi gereken detayların neler olduğu hakkında tüm detaylara yer verildi.

VAKIFBANK 1200 TL PARA İADESİ YAPACAK!

Konu ile ilgili merak edilenlerin artmasının ardından Vakıfbank tarafından yapılacak olan harcamalar sonucunda verilecek olan tutarları tablo halinde şu şekilde duyurdu;

VakıfBank Worldcard'la 12 ay boyunca aylık 1.500 TL harcama sözüne ilk ekstrede 50 TL indirim, 2.000 TL harcama sözüne ilk ekstrede 75 TL indirim, 3.000 TL harcama sözüne ilk ekstrede 100 TL indirim, 5.000 TL harcama sözüne ilk ekstrede 200 TL indirim, 10.000 TL harcama sözüne ilk ekstrede 500 TL indirim, 15.000 TL harcama sözüne ilk ekstrede 800 TL indirim, 20.000 TL harcama sözüne ilk ekstrede 1.200 TL kazanabilirsiniz.

screenshot-213.png

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

Yayımlanan kampanyadan faydalanmak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar ve bilmesi gereken detaylar şu şekilde verildi;

  • Başvuru yapabilmek için kartın açık ve kullanıma uygun olması gerekir.
  • Verilen harcama sözü tutarlarının toplamı kredi kartı limitinin %70'ini aşmayacaktır.
  • Bir müşteri her kartı için ayrı ayrı harcama sözü verebilir.
  • Sanal Kart ile yapılacak harcamalar ve Mobil Temassız Ödeme işlemleri Sözünle Kazan kampanyasına dahil edilecektir.
  • Ek kartlar bu kampanyadan faydalanamaz. Bu kartlar ile yapılacak harcamalar asıl kart harcamalarına dahil edilmeyecektir.
  • Kampanya ilk hesap kesim tarihinden sonra yeni dönem ekstreden itibaren geçerlidir ve taahhüt süresi 12 aydır.
  • Taksitli işlemlerin toplam tutarı ilk taksitin yansıdığı ekstrede dikkate alınacaktır, diğer taksit tutarları ileri aylarda harcama taahhüdüne dahil edilmeyecektir.
  • Nakit çekim işlemleri ve Worldpuan kullanılarak yapılan harcamalar, Sözünle Kazan'a dahil edilmeyecektir.
  • Ertelemeli işlemlerde, işlemin yapıldığı tarih dikkate alınarak, ilgili ayın harcama sözü tutarına eklenerek hesaplanması gerekmektedir.
  • Harcama sözü kampanyasına ayda en fazla 3 defa, yılda 6 defa katılabilirsiniz.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kampanya kapsamında toplamda 1200 TL kazanmak isteyen kişilerin Müşteri İletişim Merkezi, İnternet Bankacılığı, VakıfBank Mobil üzerinden veya uygun anahtar kodunu yazıp boşluk bırakıp kredi kartınızın son 6 hanesini 5724'e SMS göndererek katılım sağlayabilecekleri öğrenildi.

Haber Editörü