Son Dakika! Bakan Işıkhan yıl sonu diyerek asgari ücretlilere müjdeyi verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından bugün son dakika asgari ücret açıklaması geldi. Yıl sonuna kadar bu yükün hafifletilmesinin planlandığı öğrenildi.
Son Dakika! Bakan Işıkhan yıl sonu diyerek asgari ücretlilere müjdeyi verdi

Milyonlarca asgari ücretli vatandaş tarafından merak edilen asgari ücret açıklaması geldi. Asgari ücrete yapılması beklenen zam için güncel olarak çalışmaların nasıl devam edeceği hakkında bilgilendirme yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarih verdi!

Enflasyonun getirdiği yükü azaltmak için çalışmaların yapılacağından bahseden Bakan Işıkhan, yaptığı bu açıklamalar ile birlikte Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun yıl sonunda yapacağı toplantı sonucunda asgari ücretlilerin yükünü hafifletecek uygulamalara yer verileceğinden bahsetti.

ASGARİ ÜCRET İÇİN TARİH BELLİ OLDU!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Yıl sonunda asgari ücrette bu yükü hafifletmek adına önemli bir gündemimiz var. İçinde bulunduğumuz koşulların özellikle sabit gelirli çalışanlar açısından ne denli zorlu olduğunu dikkate almamız gerekiyor." diyerek asgari ücretliler için refaha kavuşması için çalışmaların yapılacağı öğrenildi.

Güncel olarak 11 bin 402 TL olarak uygulanan asgari ücretin yıl sonunda ne kadar zamlanacağı merak konusu oldu.